Szoboszlai Dominik barátnője így ünnepelte párja győzelmét

2024. szeptember 18.
Szoboszlai Dominik csapata győztes meccsén gólt rúgott, párja pedig a lelátóról drukkolt neki. Így örült a focista sikerének barátnője.
Szoboszlai Dominik barátnője

Szoboszlai Dominik és a Liverpool látványos győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában, amikor tegnap este 3:1-re megnyerték meccsüket a rivális Milan ellen. A magyar sztárnak pedig több oka is van az ünneplésre: csapata győzelméhez ő maga is góllal járult hozzá, mellyel bevitte a kegyelemdöfést az ellenfél számára, ráadásul párja is lelkesen szurkolt neki a lelátón.

Szoboszlai Dominik gólt rúgott a Milan elleni, győztes meccsen

Szoboszlai Dominik gólt rúgott a Milan elleni, győztes meccsen

Szoboszlai Dominik barátnője, Buzsik Borka nem szerepelnek lépten-nyomon a nyilvánosság előtt, de néhány meghitt pillanatot szívesen osztanak meg követőikkel. Az új szerelem idén tavasszal érkezett meg a Liverpool magyar játékosának életébe, nyáron pedig már vakációjukról készült közös fotókkal igazolták a kapcsolatukról szóló korábbi találgatásokat. A focista még májusban erősítette meg, hogy valóban újra elrabolták a szívét, júliusban pedig szenvedélyes fényképet tett közzé magáról a pár, az első olyat, mellyel hivatalosan felvállalták szerelmüket.

Természetesen a tegnapi mérkőzésre sem érkezett egyedül Szoboszlai Dominik. Párja a lelátóról drukkolt neki, és nem csupán a pályáról, illetve a csapatról tett közzé képeket a lány 24 órán át elérhető Instagram-történetében, hanem az is kiderült, hogy szerelme ígéretet tett neki a végeredmény kapcsán. Hogy ez magára a győzelemre vonatkozott vagy esetleg a gólok számára is, az nem egyértelmű, az viszont biztos, hogy a fotót a játékos is megosztotta saját Insta-sztorijában.

Szoboszlai Dominik barátnője boldogan ünnepelte párja győzelmét

Szoboszlai Dominik barátnője boldogan ünnepelte párja győzelmét

Fotók: GettyImages, Instagram