Ilyen nagyot nőttek Charlize Theron gyerekei

2024. szeptember 21.
Charlize Theron gyerekeivel Disneylandben járt. A 11 éves Jackson és a 9 éves August nagyott nőttek az elmúlt évekbe. A színésznő egy családi kirándulásról posztolt friss képeket.
Charlize Theron gyerekei ilyen nagyot nőttek

Lehet, hogy a felnőttkor még messze, de a magasságukra nem panaszkodhatnak a színésznő lányai. Amióta legutoljára láttuk őket, hatalmasat nőttek. Charlize Theron gyerekei, Jackson, aki még csak 11 éves, és August, aki 9 éves lett idén, már majdnem olyan magasak, mint anyukájuk. 

Az Oscar-díjas színésznő és lányai gyakran kirándulnak, utaznak együtt. Charlize Theon gyerekeivel nemrég ismét Disneylandben járt, amelyről vidám fotókat osztott meg az Instagram-oldalán. 

A családi napról készült képeken Jackson már igazán felnőttnek tűnik Charlize Theron mellett állva, és August sem marad el sokban a nővére mellett. Charlize Theron a gyerekeiről posztolt kép alatt így viccelődött: „Nem hivatalos a kísérteties szezon, amíg nem megyünk el @disneylandbe”.

Charlize Theron és gyerekei nagy rajongói a Disney mesevilágnak, már márciusban, a tavaszi szünetben is jártak itt együtt. A színésznő igazán élvezi a lányokkal töltött időt. Nemrégben az E! Newsnak bevallotta: „Ó, Istenem, állandóan annyira zavarban vannak miattam.” Azt is elárulta az interjúban, hogy igyekszik tartani a ritmust tinédzser lányaival, akik okosak és igazán szellemesek.

Charlize Theron gyerekei

Charlize Theron egyébként 2012-ben fogadta örökbe Jacksont és 2015-ben Augustot, és korábban őszintén beszélt a folyamatról a nyilvánosságban is. A színésznő az NPR-nak adott 2019-es interjúban úgy fogalmazott, az örökbefogadási procedúra során nem fogalmazott meg semmiféle elvárást leendő gyerekével kapcsolatban – szerette volna hinni, hogy épp az a gyerek kerül majd hozzá, akit neki szánt a sors, és akinek őt szánták édesanyának.

A People-nak azt is elárulta, hogy mindig is örökbefogadásban gondolkodott, és azt is hozzátette, különös véletlen, hogy a gyerekei afroamerikaiak, vagyis afrikai származású, de már amerikai állampolgárok lettek – hiszen Charlize Theron maga épp „fordítva”, dél-afrikai születésű amerikai.

Fotó: Getty Images Forrás: ENews