Dua Lipa és Gwen Stefani dögös közös képeken ragyog

2024. szeptember 22.
Dua Lipa és Gwen Stefani a Las Vegas-i iHeart Radio Festivalon léptek fel, a koncertek után pedig néhány közös fotót is lőttek – rajongóik legnagyobb örömére.
Dua Lipa és Gwen Stefani a 2024-es iHeart Radio Festivalon

Szeptember 20-án, pénteken rendezték meg az idei iHeart Radio Festivalt Las Vegasban, ahol minden évben felvonul a popzene krémje. A 2024-es eseményen olyan nevek is részt vettek, mint Dua Lipa és Gwen Stefani, akiknek fellépésük után még egy rövid barátnős randira is jutott idejük. A két szupersztár lőtt néhány közös szelfit is, amiket (a rajongók legnagyobb örömére) Gwen Stefani ki is posztolt közel 18 milliós követőtáborral rendelkező Instagram-oldalára. Az énekesnők csodásan mutatnak egymás mellett és különösen jól néznek ki „ellentétes”, mégis passzoló monokróm szettjeikben.

Gwen Stefani és Dua Lipa szexi közös képei  

A No Doubt énekesnője a közös fotók mellé azt írta: „Együtt lóghattam a világ legcsinosabb lányával tegnap este. Szeretlek, Dua”. A kedves szavak mögött láthatóan valódi érzelmek húzódnak, legalábbis a képek alapján nagyon úgy tűnik, hiszen Gwen Stefani és Dua Lipa őszintén, szeretettel mosolyognak egymás oldalán.

Az iHeart Radio Festival eseményére Gwen Stefani egy hófehér összeállítást választott: a ’20-as évek charleston ruháiból merítő, de friss csavarokkal újragondolt szetthez egy krémszínű boát is választott, haját pedig magas lófarokba fogta. A teljesen fehér, angyali szettet egy csábító, vörös rúzzsal dobta fel.

Dua Lipa ezzel szemben teljesen feketében volt. Mélyen dekoltált, kivágott fekete ruhája látni engedte dögös, gyöngyös melltartóját, de a gyöngyberakás magán a ruhán is visszaköszönt. Igazi merész, mégis laza és persze mindenek felett szexi összeállítás, ahogyan azt az énekesnőtől már megszokhattuk. 

Nem az első találkozás

A két énekesnő egyébként már korábban is találkozott, 2020-ban egy Jimmy Kimmel Live! epizódban együtt léptek fel. Akkor Dua Lipa tévesen Gwen Stefani férjeként hivatkozott Blake Sheltonra, aki akkor még csak együtt járt a Hollaback girl énekesnőjével – vicces módon egy évvel később, 2021-ben valóban összeházasodtak.

Gwen Stefani egyébként jól vette a dolgot, annyit mondott: „Nem a férjem, de jól hangzott, ahogy mondtad”, mire Dua Lipa zavartan mosolygott, majd mindketten nevetésben törtek ki.

Forrás: People Fotó: Getty Images