Először látták az 57 éves Nicole Kidmant anyja halála óta – feketében jelent meg Párizsban

2024. október 01.
Párizsban, a Balenciaga show-n kapták lencsevégre hétfőn Nicole Kidmant, első alkalommal azóta, hogy bejelentette édesanyja halálhírét, ami mélyen megrázta a színésznőt.
Nicole Kidman Párizsban járt a Balenciaga show-n

Az 57 éves ausztrál színésznő még szeptember elején árulta el, hogy szeretett édesanyja 84 éves korában meghalt. „Ma érkeztem Velencébe, és nem sokkal később megtudtam, hogy a gyönyörű, bátor édesanyám, Janelle Ann Kidman nemrég meghalt” – nyilatkozta Nicole Kidman. „Sokkos állapotban vagyok, és a családomhoz kell mennem, de ez a díj neki szól, ő formált engem, ő vezetett, és ő alkotott.”

Nicole Kidman néhány órával azelőtt jelentette be édesanyja halálát, hogy a Velencei Filmfesztiválon a Babygirl című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női főszereplő díját. Az ausztrál színésznő kénytelen volt elhagyni a Velencei Filmfesztivált, hogy visszatérjen szülőhazájába, Sydney-be, hogy családjával legyen a nehéz időkben.

A pusztító hír bejelentése óta először látták Nicole Kidmant, ugyanis részt vett a Balenciaga show-n Párizsban. A tökéletes pár sztárja könnyedén sikkesnek tűnt a fekete, magas nyakú bodycon ruhájában, amihez átlátszó harisnyát és magassarkút párosított. A színésznő fekete napszemüveget viselt, és szinte végig mosolygott a közönségre, akiknek szívélyesen integetett. A gyász ellenére Nicole Kidman bámulatos formában volt, fekete ruhájában úgy festett, mint egy femme fatale.

Lélegzetelállító fekete ruhában jelent meg Nicole Kidman a párizsi Balenciaga show-n

Lélegzetelállító fekete ruhában jelent meg Nicole Kidman a párizsi Balenciaga show-n

Később Nicole Kidman és testvére, Antonia szívszorítóan tisztelegtek néhai édesanyjuk előtt az Instagramon, és több soha nem látott fotót is közzétettek róla. Posztjában Nicole Kidman megköszönte rajongóinak és támogatóinak, hogy részvétüket fejezték ki gyászuk idején.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images