Nicole Kidman a lányával jelent meg Párizsban – az anya-lánya páros mindenkit elkápráztatott

2024. június 27.
Nicole Kidman legidősebb lányával jelent meg a párizsi divathéten, és kétség sem fér hozzá, hogy az anya-lánya páros mindenkit levett a lábáról.
Nicole Kidman és lánya mindenkit elkápráztatott

Nicole Kidman tizenéves gyermekei ritkán jelennek meg a színésznő mellett hivatalos eseményeken, azonban nemrég kivételt tettek és mondani sem kell, hogy mindenkit elkápráztattak. Ekkor a tizenöt éves Sunday és a tizenhárom éves Faith társaságában lépett a vörös szőnyegre, hogy együtt ünnepeljék meg azt, hogy Nicole Kidmant életműdíjjal tüntették ki.

Nicole Kidman és legidősebb lánya – aki kiköpött mása édesanyjának –, Sunday Rose ismét együtt jelentek meg egy nívós eseményen, amely nem más volt, mint a párizsi divathéten szervezett Balenciaga Haute Couture bemutató. Az anya-lánya párosra egyből mindenki felkapta a fejét, ugyanis bámulatos fekete ruhákban hangolták össze megjelenésüket. Az 57 éves Nicole egy fekete csillogós Balenciaga ruhában mutatta meg csodálatos alakját, amelyet egy fekete magas sarkúval koronázott meg. A ruhakölteményhez egy szintén fekete Balenciaga napszemüveg is társult. 

Nicole Kidman és lánya, Sunday Rose

Nicole Kidman és lánya, Sunday Rose

Nicole lánya, Sunday Rose szintén feketébe burkolózott, azonban ő egy fokkal visszafogottabb ruhában kápráztatta el a közönséget. A 15 éves Sunday egy hosszú ujjú fekete bársony ruhát viselt. Megjelenését fekete harisnyával, napszemüveggel és magassarkúval dobta fel.

Nicole Kidman és Keith Urban 2006 júniusában házasodtak össze, és valóban nagyon ritkán jelennek meg lányaikkal a nyilvánosság előtt. Legutóbb januárban látták őket egy tengerparti kiránduláson Faithszel. A színésznőnek egyébként van egy 31 éves lánya, Bella és egy 29 éves fia, Conor is, akik még Tom Cruise-zal való házassága alatt születtek.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images