Madonna 24 éves fia pont olyan jóképű és sármos, mint egykor édesapja volt

2024. október 04.
Madonna fia, Rocco Ritchie tegnap egy sztárokkal teli partin vett részt. A 24 éves Rocco rendkívül sármosan festett az eseményen – pont úgy nézett ki, mint egykor édesapja.
Madonna fia Rocco Ritchie

Rocco Ritchie csütörtök este egy csomó sztárral bulizott együtt a londoni Chiltern Firehouse luxusszállodában. Az eseményen Madonna fia igazán kitett magáért: a 24 éves Rocco Ritchie egy elegáns öltönyt húzott, amit dögös magas derekú nadrággal és szatén csokornyakkendővel párosított. A Los Angeles-i születésű sztár remek hangulatban távozott a kora reggeli órákban egy csapat haverjával a helyszínről. A Roccóról készült friss fotókat itt tudod megnézni.

Madonna fia kész férfivá érett az elmúlt években. Rocco Ritchie friss fotóit látva önkéntelenül is a fiatal Guy Ritchie jut az ember eszébe. Madonna fia pontosan úgy néz ki, mint ahogy egykor édesapja. A sármját és fess megjelenését kétségtelenül a híres rendezőtől örökölte. 

Rocco Ritchie pont úgy néz ki, mint Guy Ritchie a fiatalkorában

Rocco Ritchie pont úgy néz ki, mint Guy Ritchie fiatal korában

Madonna és legidősebb fia, Rocco Ritchie hosszú évekig nem is beszéltek egymással. A fiú egy időre még a social média oldalakról is törölte magát, és apjához, Guy Ritchie-hez költözött, aki 2015-ben újranősült. Két éve azonban megtört a jég anya és fia között, és 2022 hálaadását már újra együtt ünnepelték.

Madonna fia, Rocco Ritchie tiszta apja

Madonna fia, Rocco Ritchie tiszta apja

Madonna a rajongóival is megosztotta az örömét, és azon a hálaadáson egy olyan családi fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen mind a hat gyerekével együtt pózolt. Máig nem tudni, hogy vajon mi okozhatta anya és fia között a korábbi feszültséget.

Rocco Ritchie-n kívül Madonnának még másik öt gyereke van: a 27 éves Lourdes, a 18 éves David, a szintén 18 éves Mercy, valamint az ikrek, a 11 éves Stella és Estere. Míg Rocco Ritchie-nek Madonna második férje, a rendező Guy Ritchie az édesapja, Lourdes egy korábbi élettársától, Carlos Leontól született. A másik négy gyerekét Madonna örökbe fogadta.

Fotó: Getty Images