Ők voltak a legjobban öltözött sztárok a párizsi férfi divathéten

2024. június 25.
Ahogy azt már megszokhattuk, a 2025-ös tavaszi-nyári férfi divathétre is összegyűltek a legnagyobb sztárok Párizsba, a divat fővárosába. Ők voltak a legjobban öltözött hírességek.
Ők voltak a legjobban öltözött sztárok a párizsi férfi divathéten
  • Június 18. és 23. között rendezték meg Párizsban a 2025-ös tavaszi-nyári férfi divathetet.
  • Párizs a divatvilág fővárosa, úgyhogy a franciák nagyon komolyan veszik a divat iránti elkötelezettségüket. És nemcsak ők, hanem a divathetek látogatói is!
  • Mutatjuk a párizsi 2025-ös tavaszi-nyári férfi divathéten résztvevő sztárok legjobb szettjeit.

Párizs már javában készül a nyári olimpiára, de nem a sportesemény az egyetlen nagy rendezvény a nyáron a francia fővárosban. A múlt héten a divattervezők azért gyűltek össze a Szajna mentén, hogy bemutassák a 2025-ös tavaszi-nyári férfi divathétre készített kollekcióikat. A bemutatókat egy héttel arrébb tolták, hogy ne zavarják meg a sportvilág legünnepeltebb eseményét, de még így is rendszeres utcai tiltakozások kísérték őket az Emmanuel Macron francia elnök által kiírt előrehozott választások miatt.

Ha valaki ki akar csekkolni néhány napra a világból és egy alternatív valóságban létezni, akkor a párizsi divathét a megfelelő hely számára. A város híres a művészeti örökségéről és a romantikájáról, de az évtizedek során nemcsak fontos üzleti központtá fejlődött, hanem a Föld egyik legnagyobb divatközpontja is lett belőle. Nem is csoda hát, hogy a legfontosabb eseményekre a sztárok is a francia fővárosba utaznak, és igyekeznek a legjobb formájukat hozni. Jennifer Lopez például turistaosztályon repült Nápolyból Párizsba, hogy részt vehessen a férfi divathéten. De számos másik híresség is tiszteletét tette a nívós rendezvényen, méghozzá nagyon jól összeállított outfitekben. Mutatjuk a 2025-ös tavaszi-nyári férfi divathét legjobban öltözött hírességeit.

A legjobban öltözött sztárok a párizsi férfi divathéten:

1. Pharrell Williams a párizsi férfi divathéten

Az énekes-dalszerző a párizsi divathét keretein belül június 21-én tiszteletét tette a Comme Des Garcons Homme Plus Menswear 2025 tavaszi/nyári bemutatóján is. Az eseményre Louis Vuitton szettben érkezett, hiszen ő a haute couture divatház férfi dizájnere. Természetesen a vele kollaboráló márka divatshow-ján is részt vett, akik ezúttal a katonaságot és a térképészetet helyezték kollekciójuk középpontjába.

Pharrell Williams

2. Rihanna a párizsi férfi divathéten

A rapper, A$AP Rocky is debütált a párizsi divathéten az A$AP Rocky X American Sabotage by AWGE Menswear kollekcióval, méghozzá egy titkos show keretein belül. A bemutatót Karl Lagerfeld egykori otthonában, a 18. századi Hôtel de Maisons kúriában tartották, ahol természetesen részt vett gyermekei anyja, Rihanna is. Az énekesnő egy laza szettet választott az eseményre bomberdzsekivel, de azért vitt egy kis csavart az outfitbe egy pár extrém cipővel.

Rihanna

3. Robert Pattinson a párizsi férfi divathéten

Természetesen Batmannek is ott volt a helye a párizsi férfi divathéten: Robert Pattinson a Dior 2025-ös tavaszi/nyári férfiruházati kollekciójának bemutatóján pózolt a fotósoknak.

Robert Pattinson

4. Selma Blair a párizsi férfi divathéten

Az éppen tünetmentes állapotban lévő, szklerózis multiplexszel küzdő színésznő az AMI – Alexandre Mattiussi Menswear 2025-ös tavaszi/nyári bemutatóján nyűgözte le a közönséget a párizsi divathét keretében. A színésznő eszméletlenül sikkes volt.

Selma Blair

Fotó: Getty Images