Teljesen kiborultak az emberek Kourtney Kardashian „beteges” halloweeni dekorációján

2024. október 05.
Kourtney Kardashian 2024-es halloweeni dekorációja kiverte a biztosítékot a netezőknél: a viccesnek szánt, de meglehetősen perverz installációt egyöntetűen "gusztustalannak" titulálták.
Kourtney Kardashian vagina gumicukrot dobott piacra, kiakasztotta az orvosokat

Hamarosan itt a 2024-es Halloween, az amerikai hírességek pedig már gőzerővel készülnek az ünnepre. Természetesen a Kardashian-lányok is így vannak ezzel, akik közül már többen is elkezdték rémes díszítésbe öltöztetni az otthonukat. Kourtney Kardashian azonban mindenki szerint túl messzire merészkedett. A celeb 2024-es halloweeni dekorációja ugyanis nem úgy lett „ijesztő” és „undorító”, ahogyan illene.

Kourtney Kardashian Instagram-oldalára posztolt egy adag képet, köztük otthona halloweeni dekorációjáról is. A díszítőelemek között megjelentek olyan klasszikus és népszerű motívumok, mint a sütőtökök, – amikkel Kourtney Kardashian egy teljes lépcsősort rakott ki – volt azonban egy egészen botrányos installációja is.

Kourtney Kardashian 2024-es halloweeni dekorációja sok volt az embereknek

Kourtney Kardashian úgy döntött, jó ötlet lesz kitenni a kertbe egy hatalmas, szexelő csontváz párost. A felfújható installáció láthatóan elég nagy méretben tolja az arcunkba az aktus közben ábrázolt halottakat, ami a kommentelők egyöntetű véleménye szerint meglehetősen ízléstelen választás.

Kourtney Kardashian 2024-es halloweeni dekorációja kapcsán a legtöbben azt nehezményezik, hogy a celeb gyerekei is látni fogják a dekorációt – ami a kommentelők szerint egyértelműen nem való gyerekszemeknek. Sokan úgy gondolják, Kourntey Kardashianre új férje, a zenész Travis Baker volt „rossz hatással”, ugyanis a Kardashian-lány korábban jóval konzervatívabb képet mutatott magáról. Annyi biztos, hogy a csontvázas halloweeni dekorációt szinte senki sem találta viccesnek, és a legtöbben nem is értik, hogyan vállalhatta be édesanyaként Kourtney Kardashian.

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Kourtney Kardashian kiverte a biztosítékot a netezőknél: a sztár tavaly vagina-gumicukrot dobott piacra, ami ellen még számtalan orvos is felszólalt, de olyan is előfordult már, hogy „ízléstelen” pucérruhájával borzolta a kedélyeket.

Egyelőre még kérdéses, hogy az online nyomás hatására Kourtney lemond-e a szexelő csontvázakról, de az biztos, hogy a 2024-es halloweeni dekorációja nem a jó értelemben borzongatja az embereket…

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images