Mesterséges intelligenciával leplezték le, hogy néznének ki a Kardashian nővérek plasztika nélkül

2022. október 13.
Mesterséges intelligenciával jósolták meg, hogyan nézne ki a Kardashian-Jenner család, ha természetesen öregedtek volna.

Bár a Kardashian-Jenner nővérek mindegyike hevesen tagadja, hogy valaha is kés alá feküdt volna, az elmúlt évek során megváltozott arcuk egészen másról árulkodik.

Kardashianék plasztikamegszállottságán felbuzdulva az ausztrál Vandahood Live nevű TikTok-csatorna elkészített egy érdekes videót arról, hogyan nézne ki manapság Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kris Jenner és Kourtney Kardashian bármiféle kozmetikai beavatkozás nélkül.

@vandahoodlive

Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai

♬ original sound – VandahoodLive

„Három különböző mesterségesintelligencia.szoftvert és két különböző standard grafikai szoftvert használtunk, és egy teljes hétig dolgoztunk rajta. A család minden egyes tagjánál más-más megközelítést kellett alkalmaznunk, mivel mindegyikük más-más változáson ment keresztül az évek során” – nyilatkozta a csatorna egyik kreátora.

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a legdrasztikusabb változáson a legfiatalabb testvér, Kylie Jenner esett át. Ezt most ez a mesterséges intelligenciával készült videó is megerősítette.

Forrás: Daily Mai Fotó: Getty Images

Olvass tovább!