Az 51 éves Jude Law dögösebb, mint valaha – sármos külsővel jelent meg a filmfesztiválon

2024. október 05.
Jude Law a napokban a 2024-es Zürichi Filmfesztiválon jelent meg, ahol a The Order című új filmjét promózta. Az 51 éves színész elképesztően sármos festett a svájci eseményen, ahol még egy pódiumbeszélgetésen is részt vett.
Jude Law születésnap képek

Jude Law október 4-én beszélt a 2024-es Zürichi Filmfesztivál (Zurich Film Festival) színpadán, ahol új filmjét, a The Order című mozit promózta. Az izgalmas akciófilmben Jude Law egy kissé kiégett, de még mindig éles ösztönökkel bíró FBI-ügynököt alakít, aki egy ponton elkezd gyanakodni rá, hogy a közelmúltban történt bankrablások mögött valójában egy szélsőséges és igen veszélyes terrorista hálózat áll. A filmben Jude Law mellett olyan hírességek is feltűnnek, mint az X-Menből is ismert Nicholas Hault vagy a Ready Player One-nal befutott Tye Sheridan.

Jude Law sármosabb, mint valaha

Az 51 éves Jude Law látszólag jókedvűen pózolt a 2024-es Zürichi Filmfesztiválon, sőt, még egy pódiumbeszélgetésen is részt vett. Az interjú során elárulta például azt is, hogy sokat hezitált filmbeli karaktere, Terry Husk arcszőrzetén, de „minden FBI-ügynöknek, akivel beszélt, bajusza volt”, ezért aztán ő is növesztett a filmhez.

Jude Law a 2024-es Zürichi Filmfesztivál nyitóestéjén

Jude Law mindenkit meglepett fiatalos, és még mindig elképesztően sármos külsejével, amit persze most is kifogástalan szettel emelt ki. Laza esésű fekete inget és csillogó részletekkel díszített nadrágot viselt, fényes cipőjéhez pedig testszínű zoknit húzott. A Közelebb, a Gattaca és a Sherlock Holmes filmek sztárja szinte egy napot sem öregedett, és természetesen a stílusa is ugyanolyan lehengerlő, mint karrierje hajnalán.

Jude Law-t leginkább romantikus szerepeiről ismerhetjük, de számtalanszor megmutatta azt is, mennyire sokoldalú színész – ezt bizonyítja friss akciófilmjében is.

Jude Law szélsőjobboldali terroristák ellen harcol

Korábban, a Velencei Filmfesztiválon Jude Law azt is elmondta, nagyon fontosnak tartotta, hogy elkészüljön ez a film, különösen egy olyan időszakban, amikor megint egyre inkább teret hódítanak a szélsőjobboldali elképzelések. A film egyébként Gary Gerhardt és Kevin Flynn 1989-es The Silent Brotherhood című könyvének adaptációja, mely az Amerikában működő rasszista undergound terrorista hálózat működését tárja fel. Az 1983 és 1984 között működő neonáci terrorista szervezet bankrablások segítségével finanszírozta működését, de valójában nem az anyagi haszonszerzés, hanem „ellenségeik’ (vagyis az amerikai zsidók, feketék és egyéb kisebbségek) elpusztítása motiválta őket.

3 fotó megtekintése

Forrás: People Fotó: Getty Images