Semmit nem öregedett a Dirty Dancing óta a gyönyörű Jennifer Grey

2024. október 14.
Jennifer Grey úgy vonult végig a vörös szőnyegen, mintha a Dirty Dancing forgatása csak tegnap lett volna. A színésznőn nem fognak az évek.
Jennifer Grey nem öregszik

A 64 éves Jennifer Grey bebizonyította: cseppet sem öregedett a Dirty Dancing óta. A színésznő vasárnap vett részt a Real Pain brit premierjén a BFI Londoni Filmfesztiválon, és megjelenésétől mindenkinek leesett az álla.

Jennifer Grey csodásan festett a premieren

Jennifer Grey csodásan festett a premieren

Jennifer Grey nevét az egész világ megismerte, amikor 43 évvel ezelőtt szerepelt Patrick Swayze partnereként a legendássá vált Dirty Dancingben. Ezúttal új filmje egészen más vizekre evez. Unokatestvérek látogatnak el szeretett nagymamájuk halála után Lengyelországba, hogy ez elhunyt családtag emléke előtt tisztelegjenek. A koncentrációs táborok borzalma mellett pedig családi traumákkal is szembesülnek. A Jennifer Grey által megformált karakter, Marcia a film egyik központi figurája, aki fontos szerepet tölt be a múlt traumáival való szembenézésben.

A film világpremierjére a Sundance Filmfesztiválon került sor januárban, most pedig a brit mozikban kezdik meg vetítését.

Az eseményre a színésznő testhez simuló, mélyen dekoltált, bordó felsőben érkezett, melyhez szintén alakját követő, flitteres midi szoknyát viselt. Elegáns, nőies és letisztult megjelenésével meghódította a vörös szőnyeget, az pedig különösen ámulatba ejtett mindenkit, hogy az évek alatt csak még gyönyörűbbé vált.

Egyszerű de elegáns ruhát viselt a színésznő

Egyszerű de elegáns ruhát viselt a színésznő

Jennifer Grey és a Dirty Dancing rajongóinak egyébként külön öröm, hogy az ikonikus film folytatása jövő nyáron kerül mozikba a tervek szerint. A színésznő karaktere hosszú évek után visszatér fiatalkora romantikus helyszínére, ahol a történet szerint egy újabb fiatal pár fog majd szerelembe esni.

Forrás: DailyMail, Fotók: GettyImages