Mennyire cukik! – ezek a kedvenc kutyafajták a sztárok körében

2024. október 21.
A sztárok pont annyira rajonganak a kutyákért, mint bárki más, és nekik is megvannak a kedvenc kutyafajtáik. Egy felmérés kiderítette, milyen típusú kutyákat preferálnak a legjobban a hírességek.
Imádják a sztárok ezeket a kutyafajtákat
  • Egy magazin felmérést készített és 2303 kutyával rendelkező hírességet vettek górcső alá.
  • Kiderült, hogy mely kutyafajtákat szeretik a legjobban a sztárok.
  • A lista élén a keverék kutyák állnak.

A hírességek pont olyanok, mint mi, amikor a kutyák imádatáról van szó. Egyes háziállatok önmagukban is sztárokká válnak és ellopják a show-t a vörös szőnyegeken. Például a 2024-es Twisters – Végzetes vihar sajtóút váratlan sztárja Brisket volt, Glen Powell szeretett mentett kutyája.

A Bored Panda új felmérése szerint több hírességnek is van keverék kutyája, mint amilyen Brisket, a terrier-uszkár. Ez nem is csoda, hiszen Brisket mentett kutyus és sok sztár előszeretettel kiáll amellett, hogy az emberek inkább fogadjanak örökbe, mintsem új kutyát vásároljanak.

Lássuk a kutyafajtákat, akikért rajonganak a sztárok:

1. Keverék kutyák

A listán szereplő legnépszerűbb kutyafajták a keverékek, mint amilyen Brisket is. A Bored Panda 2303 híresség kutyáját vette górcső alá. Az összes kutya közül 280 keverék volt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

2. Francia buldogok

A listán második helyén a francia buldogok állnak, 245-el. Nem csoda, hogy imádják a sztárok – mint Eva Longoria és Hugh Jackman –, hiszen intelligensek, kedvesek és gyengédek. Nagyon szelídek, barátságosak, és rajonganak a gyerekekért. Szeretnek sétálni, és bár nem kimondottan szaladgálós típusok, mégis lételemük a játék.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hello Human (@hellohumanshop) által megosztott bejegyzés

3. Német juhászkutya

A harmadik helyen a német juhászkutyák állnak 154 fővel. Ilyen kutyát tart többek között Reese Witherspoon és Nick Jonas is. Hihetetlenül kedves, játékos kutya, és rendkívül hűséges. Magabiztos, munkaszerető fajta, aki feladatának érzi a családja védelmét, így nagyszerűen kijön a gyerekekkel is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nick Jonas (@nickjonas) által megosztott bejegyzés

4. Labrador

Nem meglepő, hogy a sztárok rajonganak a végtelenül barátságos, energikus, játékos természetű labradorért. Az agresszivitás és a félénkség távol állnak tőle. Nagyon értelmes állat, aki imád a gazdájával és a gazdájának dolgozni. Egyszerre játékos és engedelmes kutyafajta. A lista szerint 149 sztárnak van labradorja, köztük Anne Hathaway-nek és Kevin Costnernek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kevin Costner (@kevincostner) által megosztott bejegyzés

5. Csivava

A leghíresebb csivava a sztárok világában nem más, mint Pilaf, Demi Moore kutyája. A lista szerint 148 sztárnak van csivavája. Bár a világ egyik legkisebb kutyája, igen harcias, a méreténél jóval nagyobb állatokat is megtámad, ezért határozott nevelést igényel. Ugyanakkor nagyon gyors és játékos kutya.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

6. Golden retriever

139 sztárnak van golden retrievere, köztük Ryan Reynoldsnak és Blake Livelynak. Rettentően kedves, barátságos, szelíd kutya, aki imád a családjával lenni, különösen a gyerekekkel. Egyszerűen hibátlan a temperamentuma, emellett játékos és felettébb intelligens kutyus.

Forrás: Mental Floss, Fotó: Getty Images