Dalmatától az uszkárig: ilyen kutyafajta illik az egyes csillagjegyekhez

2021. február 26.
Mindig apróka kutyát szerettünk volna? Vagy épp ellenkezőleg, nem is tudunk mást elképzelni magunk mellett, mint egy hatalmas masztiffot? A csillagjegyünk is szerepet játszhat abban, milyen kutyafajtákhoz vonzódunk leginkább, így segíthet a választásban, ha épp szeretnénk otthonunkba fogadni egy négylábú barátot.

Minden kutyafajtának megvannak a speciális tulajdonságai, ahogy az emberek, úgy a kutyák is különböző személyiségűek. Ezért segíthet eldönteni a csillagjegyünk, melyik négylábúval alkothatunk igazán jó csapatot.

Kos (március 21. – április 19.): dalmata

csillagjegy-kutya-horoszkop

A dalmaták erejükről és energiájukról híresek, ebben pedig nagyon hasonlítanak a Kosokra, akik kifejezetten szeretik a fizikai erőpróbákat. Mind a dalmaták, mind a csillagjegy szülöttei független, erőteljes személyiségek, így remek társai lehetnek egymásnak.

Bika (április 20. – május 20.): angol bulldog

csillagjegy-kutya-horoszkop

Ahogy az angol bulldogok, a csillagjegy szülöttei is hajlamosak a makacsságra és önfejűségre, szükségük van a folytonosságra és biztonságra. Ugyanakkor mind a bulldogok, mind a Bikák elszántak és megbízhatók, és imádják a kényelmes bekuckózást. 

Ikrek (május 21. – június 20.): tacskó

csillagjegy-kutya-horoszkop

Nagyon hasonlítanak egymásra a csillagjegy szülöttei és a tacskók abban, hogy könnyen alkalmazkodnak a váratlan helyezetekhez, illetve nagyon ragaszkodnak szeretteikhez. A végtelen kíváncsiságról és folytonos mozgásról nem is beszélve.

Rák (június 21. – július 22.): lhasa apso

csillagjegy-kutya-horoszkop

Állhatatosságukról híresek a csillagjegy szülöttei, amely mindenképp közös bennük és a tibeti szerzetesek szentként tisztelt kutyájában, a lhasa apsóban. Remekül illik a Rákokhoz ez az elegáns, hűséges és megnyerű kutyafajta, aki szívesen kuckózik be gazdájával a kanapéra esténként.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): uszkár

csillagjegy-kutya-horoszkop

Bár rengeteg sztereotípia él a pudlikkal kapcsolatban, valójában ezek a hihetetlenül látványos bundával rendelkező kutyák végtelenül lelkesek és roppant okosak, ugyanakkor szeretik, ha úgy kezelik őket, mint az embert. Egy uszkárral az oldalán pedig garantált, hogy minden szem az Oroszlánok felé fordul, amit nagyon élveznek a csillagjegy szülöttei.

Olvastad már?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): német dog

csillagjegy-kutya-horoszkop

Bár valódi óriások ezek a kutyák, a szívük aranyból van. A csillagjegy szülötteihez hasonlóan roppant barátságosak, nem riadnak vissza a kemény munkától, türelmük és hűségük pedig végtelen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): labrador retriever

csillagjegy-kutya-horoszkop

Ahogy a Mérlegek, a labrador retrieverek is roppant szociális lények, és nemcsak egyszerűen jól érzik magukat mások társaságában, de mindennél fontosabb is számukra, hogy másokkal legyenek. A csillagjegy szülötteihez hasonlóan nagyon kedvesek és együttműködőek, így remek társai lehetnek egymásnak.

Skorpió (október 23. – november 21.): francia bulldog

csillagjegy-kutya-horoszkop

Találékony és elbűvölő kutyák a francia bulldogok, így tökéletesek a Skorpiók számára, akik nem szeretik az egyformaságot. Emellett igaz barátok és nagyon hűségesek ezek a kiskutyák, ami nagyon fontos tulajdonság a csillagjegy szülöttei számára. 

Nyilas (november 22. – december 21.): boxer

csillagjegy-kutya-horoszkop

A boxerek tökéletes kedvencei lehetnek egy olyan tűzjegynek, mint a Nyilas, hiszen pont olyan kedves és nagylelkű kutyák, mint amilyen emberek a csillagjegy szülöttei. Ugyanakkor megvan mindkettejüknek a játékos oldala, képesek a gondtalan bolondozásra is.

Bak (december 22. – január 19.): német juhászkutya

csillagjegy-kutya-horoszkop

Mint a német juhászkutya, a Bakok is felelősségtudók és jólneveltek. Vezetésre születtek mindketten, és nem riadnak vissza a kemény munkától. A Bakok pont úgy közismerten intelligensek a csillagjegyek között, ahogy a német juhászok a kutyafajtáknál.

Vízöntő (január 20. – február 18.): szibériai husky

csillagjegy-kutya-horoszkop

A szibériai huskyk legjobban csapatban működnek, hűségesek és intelligensek. Ugyanakkor nem riadnak vissza attól sem, ha önállóan kell dönteniük, ám kétségtelenül jobban szeretik, ha társaságban lehetnek. Pont, mint a csillagjegy szülöttei.

Halak (február 19. – március 20.): golden retriever

csillagjegy-kutya-horoszkop

A csillagjegy szülöttei érzékenyek, hatalmas empátiával rendelkeznek, és mindig segítenek, ha úgy érzik, valaki rászorul. Pont, mint a golden retrieverek. Gondoljunk csak arra, hogy ezek a kutyák milyen megbízható segítőkutyák, remek társaságot jelentenek és mindig számíthat rájuk a gazdájuk.

Forrás: Popsugar Fotó: Unsplash

Olvass tovább!