Mintha másik ember lenne: Christina Aguilera elképesztő fotókat posztolt

2024. október 23.
Christina Aguilera elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Az énekesnő ezúttal keveset takaró, testhez álló halloweeni ruhában mutatta meg döbbenetesen csinos alakját.
Christina Aguilera

Szinte rá sem lehet ismerni Christina Aguilerára legfrissebb képein! A Candyman és a Beautiful énekesnője láthatóan nagyon élvezi az őszi időszakot és kifejezetten a Halloween közeledését, ami már az öltözködésben is megihlette őt. Az Instagramra posztolt friss fotókon a 43 Christina Aguilera egyszerűen bombasztikusan néz ki, amit nemcsak karcsú alakjának, de szexi magabiztosságának is köszönhet!

Christa Aguilera szexi képei: elképesztően lefogyott az énekesnő

A legújabb képeken Christina Aguilera már a 2024-es Halloweenra készül: egy testhez álló, sütőtökszínű, a mellkasnál merészen kivágott ruhát visel, ami csodásan megmutatja elképesztő alakját. A fotókon az énekesnő érzékien pózol a kamera előtt és láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében.

Christina Aguilera dögös fotói rengeteg elismerő kommentet érdemeltek: a közel 10 millió követővel rendelkező sztár rajongói lelkesen dicsérték a gyönyörű képeket. Sokan vannak azonban, akik nem nézték jó szemmel a pop ikon nagy fogyását és azt feltételezték, hogy Christina Aguilera (sok már hírességhez hasonlóan) az új típusú fogyasztógyógyszereknek köszönheti alakját.

Az elmúlt időszakban számos celeb használt eredetileg cukorbetegek számára kifejlesztett szemalglutid hatóanyagú készítményeket, melyek gyors és könnyű fogyást tesznek lehetővé. Egy augusztusi Glamour-interjúban Christina Aguilera reagált is a vádakra: elmondta, hogy már van annyira érett, hogy egyszerűen ne foglalkozzon mások véleményével. „Azt gondolom, a te felelősséged, hogy megtaláld a helyed a világban. Ahhoz, hogy mások mit gondolnak rólam, nekem semmi közöm” – fogalmazott, majd hozzátette, hogy a teste a ’90-es évek óta célkeresztben van a nyilvánosságban, és a média és a közönség már évtizedek óta szétszedi a megjelenését. „Kamaszként egészen máshogy néz ki a tested, mint a húszas éveidben. Elkezdtem kikerekedni, és az már hirtelen nem volt elfogadható” – magyarázta Christina Aguilera, aki szerint a zeneipar azt várta volna tőle, hogy olyan vékony legyen, mint amilyen kamaszként volt.

Christina Aguilera azt is elmondta, bízik benne, hogy gyerekei – a 10 éves lánya, Summer, és a 16 éves fia, Max – már nem csúsznak bele abba a tévhitbe, hogy a karcsúságban lássák az értéket, és hogy rosszul kelljen érezniük magukat a testük miatt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images