Christina Aguilera vagina tematikájú körmeit neked is látnod kell

2023. április 11.
Az énekesnő a múlt héten a Spotify-on futó Call Her Daddy című podcast vendége volt, a különleges alkalomra pedig női nemi szervet ábrázoló 3D-s manikűrt csináltatott.
Christina Aguilera vagina-tematikájú körmeit neked is látnod kell

„A körmeidet bámulom. Mi történik?” – kérdezte Alex Cooper, a Call Her Daddy podcast műsorvezetője, akinek vendége Christina Aguilera volt a műsor múlt heti adásában. „Ez egy vagina?”

Az énekesnő, aki társalapítója és vezető tanácsadója egy szexuális wellness cégnek, a Playgroundnak, csak intett egyet: „Ó, igen, nagyon szórakoztatóak! Többféleképpen lehet értelmezni. Lehet hüvely, lehetnek ajkak, de abban egyformák, hogy mindkettő örömforrás.”

A sztár ugyanis hosszú, rózsaszín körmöket viselt, mindegyik ujján 3D-s, vaginát ábrázoló képekkel, hogy ezzel is ünnepelje márkája elindulását. „Úgy éreztem, sok a szégyen és a félelem a témában. Nőként sok stigmát nevelnek belénk” – fogalmazott Christina, akinek célja, hogy a szexről szóló párbeszédet hozzáférhetőbbé tegye mindenki számára. „A játékban nincs szégyen” – mondta a nemi szervére mutatva, majd hozzátette: „Gondoskodnunk kell róla, és ünnepelnünk kell ezt a nagyon fontos részt.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images