Christina Aguilera spermára cserélné a proteinshake-et

2023. április 18.
A szexuális egészséggel kapcsolatos vállalkozást indító Christina Aguilera egy friss interjúban beszélt arról, szerinte miért jó ötlet lenyelni a spermát. Elmondjuk, helytálló-e az érvelése!
Christina Aguilera vagina-tematikájú körmeit neked is látnod kell

Christina Aguilera nemrégiben Playground névre keresztelt szexuális egészséggel foglalkozó cégével robbant vissza a köztudatba, egészen pontosan az ahhoz kapcsolódó merész marketinghúzásokkal. Nemrégiben például vaginás körmökkel jelent meg a Call Her Daddy podcastban, most pedig ugyanitt nyíltan beszélt az orális szexszel kapcsolatos szokásairól is.

Az énekesnő arról beszélt, mennyire fontos olyan szexuális partnert találni, akivel bátran kísérletezhetünk, majd innen tért át kifejezetten az orális szexre. „Szerintem nagyon jó dolog lenyelni a spermát… ráadásul rengeteg benne a fehérje” – állapította meg Christina Aguilera.

De vajon igaza van? Bár régóta tartja magát ez a tévhit, sőt, sokan egyenesen superfoodként hivatkoznak a spermára, ez nem igaz. Noha valóban megtalálhatóak benne hasznos tápanyagok, így a fehérje is, ennek a mennyisége elhanyagolható – több tucat ejakulációra elegendő spermát kellene elfogyasztani ahhoz, hogy a fehérjetartalomnak bármilyen élettani hatása legyen.

Ettől függetlenül persze mindenki nyugodtan csinálhatja Christina Aguilera után – de a proteinshake-et azért még ne cseréljük le!

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images