Tűzvörös hajjal és latin slágerrel tér vissza Christina Aguilera

2021. november 13.
Christina Aguilera olyan slágerekkel írta be magát a zenetörténelembe, mint a Genie in a Bottle, a Dirty, vagy a What a Girl Wants, most pedig vadonatúj dallal tér vissza, amelynek rendhagyó módon először, spanyol nyelven íródott a szövege.

Az ütemes latin szám, a Pa Mis Muchachas címet kapta, és kiválóan ötvözi a salsa, a son cubano és a guaracha elemeit, erőteljes üzenetével pedig a női létet, bátorságot ünnepli és támogatja a döntés szabadságát.

christina-aquilera-voros-haj-klip

A popszíntérre való visszatérésben és a spanyol nyelvű sláger megszületésében Christinát három olyan neves latin énekesnő támogatta, akikre Dél-Amerikában és világszerte is példaképként tekintenek, ők nem mások, mint Nicki Nicole, Becky G és Nathy Peluso. Közreműködésükkel a Pa Mis Muchachas egy valódi, ütős latin sláger lett.

Sokan nem gondolnák, de Christina életében meghatározó szerepet töltöttek be latin felmenői, hisz édesapja félig ecuadori származású, és az énekesnő neveltetésében komoly szerepet játszottak apai nagyszülei. A latin nyelvről, és életérzésről a popikon a következőket nyilatkozta: „Semmi sem fogható a latin szerelemhez és nyelvhez, amelyet ha meghallok mindig eltölt egy nosztalgikus érzés. A gyerekkoromra emlékeztet. A dal megírása és munkálatai egyeltalán nem tűntek munkának, szerelemből született meg az egész projekt.”

A dal egy teljesen új fejezetet nyitott Christina Aguilera életében, végre megmutatta a nagyvilágnak a latin oldalát is, sőt büszkén ünnepli azt a dal formájában.

Olvass tovább!