Christina Aguilera forrónadrágban mutatta meg nagy fogyását

2024. február 29.
A 43 éves Christina Aguilera dögösebb, mint valaha: bőrnadrágban és feszülős topban mutatta meg bombasztikus alakját és fogyása titkát is elmesélte.
Christina Aguilera vagina-tematikájú körmeit neked is látnod kell

Most már biztos, hogy Christina Aguilera visszafelé öregszik, vagy legalábbis nagyon jól állnak neki a múló évek. Az énekesnő a napokban Drew Berrymore műsorában szerepelt, ahol nemcsak magánéletéről mesélt őszintén, de még dívaleckéket is adott a színésznőnek. Christina Aguilera egy rendkívül szexi szettet választott a show-hoz: csillogó, testhezálló fekete felsőt és egy szexi fekete rövidnadrágot viselt, a vagányul nőies lookot pedig egy tűzpiros tűsarkú csizmával egészítette ki. Az extra hosszú statement csizma csodásan nyújtotta a 43 éves Christina Aguilera lábait, az egyszerű, mégis nőies fekete szett pedig látványosan hangsúlyozta karcsú alakját.

Christina Aguilera egyébként éppen nagy visszatérését éli: egy ideig igyekezett távolabb tartani magát a nyilvánosságtól, tavaly azonban újra elkezdett aktívabban jelen lenni a közösségi médiában és a hollywoodi eseményeken is – méghozzá bombasztikus formában. De friss posztjai alatt meglehetősen vegyesek a kommentek: sokan rajongással nézik, ahogyan az énekesnő „újra 17 évesként” tért vissza és nem győzik dicsérni Christina Aguilera csodás külsejét, míg mások rosszmájúan a diabéteszesek számára kifejlesztett, de hollywoodi sztárok által is előszeretettel használt „fogyasztó” injekciókat sejtik a karcsú alak mögött.

Maga Christina Aguilera ugyanakkor azt mondja, hogy az úgynevezett szivárványdiéta követésével sikerült visszanyernie alakját, amivel több mint 18 kilótól szabadult meg kislánya, Summer Rain születése után.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images