Selena Gomez őszintén megmutatta durván aknés bőrét

2024. október 23.
Selena Gomez premier plánban mutatta meg pattanásokkal borított állát, megmutatva, hogy az aknés bőr egy gyakori probléma, ami még a szupersztárokat sem kerüli el.
Golden Globe 2024 Selena Goomez ruhája

Selena Gomezről már eddig is tudtuk, hogy nem fél felvállalni a nehézségeit és tökéletlenségeit, legyen szó mentális egészségéről vagy külsejéről. A 32 éves énekesnő és színésznő korábban őszintén beszélt már súlyáról és a lupusz nevű betegséggel való küzdelmeiről is, most pedig azt is megmutatta, hogy még a legnagyobb szupersztárokat is érintik az olyan hétköznapi kellemetlenségek, mint a pattanásos bőr.

Selena Gomez őszintén megmutatta pattanásos bőrét

Selena Gomez 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban posztolta magáról a képet, melyen felfedi az állát borító méretes pattanásokat. Az énekesnő egy pirosítóból, rózsaszín szemfestékből és szájfényből álló finom, visszafogott sminket visel, és nem túl lelkes képpel konstatálja a két pirosló dudort. 

„Még a bőröm is cserben hagyott most” – írja Selena Gomez a képhez.

Selena Gomez bátor és őszinte gesztusa rengeteg fiatal lánynak adhat erőt, akik maguk is küzdenek aknés bőrükkel. Biztosan sokan tudják, mennyire önbizalomhiányossá, sőt, egyenesen szorongóvá tud minket tenni a pattanásos bőr, Selena Gomez azonban megmutatja, hogy egyáltalán nem kell szégyenkezni egy-két bőrhiba miatt.

Az énekesnő egyébként már régebben is teljesen nyíltan beszélt problémás, pattanásos bőréről, és smink nélküli arcát is megmutatta már.

Selena Gomez néhány napja a hamarosan debütáló Netflixes filmje, az Emilia Pérez premierjén jelent meg, méghozza párja, Benny Blanco társaságában. Mindannyian rendkívül elegánsan festettek: Gomez váll nélküli fekete Elie Saab ruhát, míg a 36 éves Blanco fekete öltönyt viselt. Blanco és Selena Gomez még 2023 decemberében hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, amiről szeptemberben Gomez a Vanity Fairnek nyilatkozott. „Engem még soha nem szerettek így. Ő a fény az életemben. A legjobb barátom. Imádok vele megosztani mindent.”

Forrás: People Fotó: Getty Images