Selena Gomez fülig szerelmes friss fotóján

2024. július 06.
Selena Gomez július negyedike alkalmából posztolt cuki közös fotót szerelmével, Benny Blancóval, amely egyértelműen megmutatja, mennyire boldogok a szerelmesek.
Selena Gomez ezzel a képpel üzeni: büszke megváltozott testére

A sztárok többsége ugyan hazafias hangulatban ünnepelte július negyedikét, de úgy tűnik, Selena Gomez számára ez a nap (is) inkább a szerelemről szólt. A Same Old Love énekesnője huszonnégy óráig elérhető Instagram-sztoriban posztolt néhány különleges, július negyedikei képet, melyek között zenei producer szerelmével, Benny Blancóval közös fotó is volt.

A képeken Selena Gomez egy pánt nélküli, vidám, rajzolt mintákkal ellátott ruhát viselt, amihez egy széles, fehér hajpántot választott. Az énekesnő látszólag egy kertben ücsörögve élvezi a napsütést, és boldog, nyugodt mosollyal néz a kamerába. Az ominózus közös képen Selena Gomez egy székben ül, és karjaival a mögötte álló Benny Blancót öleli, aki egy egyszerre forró és játékos gesztussal, Selena Gomez mellkasának jobb oldalán kulcsolja össze kezeit. A friss fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy a fiatal pár sugárzóan boldog és minden egyes együtt töltött pillanatot nagyon élveznek.

Kicsoda Selena Gomez párja, Benny Blanco?

Selena Gomez még 2023 decemberében jelentette be, hogy együtt vannak új szerelmével, Benny Blancóval. „Ő a mindenem, a szívem csücske. Ő a legjobb dolog, ami történt velem” – írta akkor az énekesnő a friss kapcsolatról. Selena Gomez egyébként nem volt túl szerencsésnek mondható a szerelemben: sokáig együtt volt Justin Bieberrel, akivel azonban szakítottak és a net azóta is hangos a közötte és Bieber új felesége, Hailey Bieber között izzó állítólagos feszültségtől. De Gomez járt még Nick Jonas énekessel, Taylor Lautnerrel, az Alkonyat-filmek sztárjával és The Weeknddel is.

Jelenlegi párja, Benny Blanco (születési nevén Benjamin Joseph Levin) 36 éves zenei producer és dalszerző, aki olyan slágerek készítésében vett részt, mint a Moves Like Jagger vagy a Stereo Hearts. Dolgozott már Katy Perryvel, Rihannával, Ed Sheerannel és Kanye Westtel is. Bár ahogy Selena Gomezzel összejöttek, sokan szerettek volna többet megtudni Blanco korábbi kapcsolatairól, a fiatal zenei zseni meglehetősen zárkózott, ha magánéletéről van szó. Korábban csak egy párkapcsolatát vállalta nyíltan: ő Elsie Hewitt modell és színésznő volt, akivel egy klipforgatáson találkoztak 2019-ben.

Bár Selena Gomez 2023 végén jelentette be a kapcsolatukat, elképzelhető, hogy korábban is együtt voltak már (hiszen már 2019 óta ismerik egymást), és az sem kizárt, hogy hamarosan komolyabbra fordul közöttük a dolog. Legalábbis mindenki erről kezdett el pletykálni, amikor Selene Gomez megosztott egy képet, melyen egy „B” betűs gyűrűt visel az ujján – amivel jó eséllyel szerelme nevére és az iránta való elköteleződésére utalt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images