Kapás Bogi megmutatta, milyen kőkemény edzéssel készül az olimpiára

2024. július 03.
Kapás Boglárka 30 nap múlva már a 2024-es párizsi olimpián fog úszni. Mutatott is egy kis ízelítőt brutális edzéséből.
Kapás Boglárka olimpia 2024

Kapás Bogi nagyon készül, közeledik a nagy nap. Nem az esküvőjére gondolunk – hiszen most lesz két éve annak, hogy férjhez ment –, hanem a 2024-es párizsi olimpiára

Olimpiai bronzérmes, világbajnok és nyolcszoros Európa-bajnok, rövidpályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok úszónőnk, Kapás Boglárka az Instagramon adott egy kis ízelítőt abból, milyen szárazföldi edzéssel készül a 2024-es párizsi olimpiára. A kis videóban súlyemeléstől kezdve kettlebell-lel ugrálásig mindenféle nehéz gyakorlatot láthatunk, amelyek mind az úszónő izmait hivatottak építeni.

Ahogy a videó leírásából magától Kapás Bogitól megtudtuk: „30 nap múlva úszom az olimpián.” A felirat mellé egy izmos kart és egy arcát szégyellősen keze mögé rejtő emojit tett. Ha jól értelmezzük a jeleket, Kapás Bogi teljes erőből készül és készült a 2024-es olimpiára, de azért természetesen izgul az eredményt illetően. A kőkemény edzős videót ITT tudod megnézni!

A 31 éves Kapás Boglárka élete ötödik olimpiájára készül, ami önmagában is tiszteletre méltó dolog. Júniusban ért véget Zágrábban az úszó Európa-bajnokság, ahol a 200 méteres pillangóúszásban bronzérmet tudott nyerni. Saját bevallása szerint nagyon boldog ezzel a bronzéremmel. 

Bogi korábbi posztjaiból megtudtuk, hogy az is külön örömmel tölti el, hogy férjével, Telegdy Ádámmal együtt mindketten kijutottak a 2024-es olimpiára. Ez azt jelenti, hogy a házaspár együtt már a harmadik olimpiájának fog nekivágni, ami nem sok párról mondható el a világon.

Sőt, ha lehet még fokozni a dolgot, az a különleges helyzet állt elő, hogy Kapás Bogi és férje együtt mutatták be a magyar válogatott ruháit is. 

 

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images