Király Viktor elképesztő átalakulása: 25 kg-t fogyott eddig az énekes

2024. július 05.
Király Viktor nagyon kemény munkába fogott tavaly és mostanra hatalmas átalakuláson ment keresztül, rengeteget fogyott.
Király Viktor fogyás

Király Viktor életében óriási változások mentek végbe mostanában. Az énekes tavaly ősztől oszt meg videókat arról, hogy edzeni jár és egészségesebb életmódot folytat, amelyre igazán az utóbbi három hónapban kapcsolt rá. A kemény munkának pedig meg is lett az eredménye. 

A 40 éves Király Viktor ma osztott meg követőivel egy képet az Instagramon, mivel egy mérföldkőhöz érkezett az átalakulása: 25 kg-t fogyott eddig. 

„-25 kg ✅ A legjobb dolog, amit tehetsz magaddal, hogy jó mélyen nézz bele a tükörbe ! Nézz szembe önmagaddal! Mert senki nem fog vagy tud segíteni, ha nem akarsz segíteni először magadon! Szép napot mindenkinek ;)” – írta a képhez Király Viktor.

A közösségi médiában Király Viktor időről időre oszt meg olyan tartalmakat, amelyekben másokat is biztat arra, hogy ha szeretnének, változtassanak az életükön. A zenész posztjaiból lehet következtetni arra, hogy sokszor ő is elért érzelmi mélypontokat, így tapasztalatból szól a követőihez. Új, Run című dalában is valami hasonló, személyesnek tűnő élményről énekel.

A jelek szerint nem csak a mozgás terén ér el sikereket Király Viktor, hanem a magánélete is kezd újra egyenesbe jönni. Nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnek és feleségének, Virág Anitának sikerült túllendülniük házassági válságukon.

Király Viktor és Virág Anita 2022-ben

Király Viktor és Virág Anita 2022-ben

2023 nyarán reppentek fel a hírek arra vonatkozóan, hogy a pár kapcsolata véget ért. Belsős információk szerint Viktor és Anita már egy éve külön élt, és bármennyire is igyekeztek, nem tudták megmenteni a házasságukat. Ismerősök szerint már a válási iratokat is beadták a nyáron, és közös kisfiuk, Kolen nevelése kapcsán is megegyeztek.

Mostanra azonban újra azt lehet látni, hogy Király Viktor és felesége között teljes az összhang és továbbra is együtt nevelik kisfiukat.

Forrás: Instagram     Fotó: Centrál archív