Ezeket a nyaralóhelyeket imádják a legtöbben az Instagramon

2020. szeptember 19.
Gondolatban már most a következő nyaralásodat tervezgeted? Segítünk! Megmutatjuk, melyek azok az üdülőhelyek, amik az Instagram felhasználói körében a legfelkapottabbak.

Bár a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt egy ideig még valószínűleg hanyagolnunk kell a külföldi utazásokat, tervezgetni és álmodozni természetesen most is szabad. A tervezgetéshez pedig nagy segítségedre lehet az Instagram, hiszen a hashtagek használatával egy rakás szebbnél szebb turisztikai desztinációra tudsz rákeresni.

Sőt, az instagramos nézelődésbe most mi is besegítünk. A PsychicWorld.com adatai alapján megmutatjuk, melyek azok a pihenést és kikapcsolódást nyújtó nyaralóhelyek, amik a hashtagek alapján jelenleg a legnépszerűbbek az Instagramon.

Ezt olvastad már?

A legnépszerűbb: Phuket, Thaiföld

Festői tengerpartjaival és remek időjárásával nem csoda, hogy a thaiföldi Phuket a világ leginkább Instagram-kompatibilis pihenő helye. Ezt bizonyítja, hogy a PsychicWorld.com összesítése szerint a #Phuket hashtaget több mint 9,7 milliószor használták már az Instán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smart Tourist (@smarttourist.travelnetwork) on Sep 17, 2020 at 1:45am PDT

Második helyezett: Maldív-szigetek

Tény, hogy nem a legpénztárcabarátabb célpont, de így is rengetegen imádják. A délkelet-ázsiai Maldív-szigetek 8,3 millió hashtaggel a második helyet csípte el a listán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maldives • Travel • Passion (@maldives_ig) on Sep 17, 2020 at 12:00am PDT

Harmadik helyezett: Tulum, Mexikó

A történelem és a víz szerelmeseinek egyik kedven célpontja a mexikói Tulum. A Karib-tenger partján fekvő maja romváros 5,9 millió hashtaggel a harmadik helyen áll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vinicius + Karen (@compartiendoviaje) on Sep 16, 2020 at 11:30am PDT

Negyedik helyezett: Ubud, Bali

A világ egyik legpihentetőbb turisztikai desztinációja Indonéziában található, Bali-szigetén. A 4,8 millió hashtaggel negyedik helyet megcsípő Ubud a jóga- és napimádók egyik kedvenc célpontja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Everlasting Tour Bali (@eltourtransportbali) on Sep 11, 2020 at 6:29pm PDT

Ötödik helyezett: Mykonos, Görögország

Ha odavagy az álomszép, már-már giccsbe hajló naplementékért, no meg a festői strandokért, akkor egyszer el kell látogatnod Mykonos szigetére. 4,3 millió hashtaggel az ötödik helyen áll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anaïs (@nana_rbt) on Sep 17, 2020 at 3:08am PDT

Hatodik helyezett: Siem Reap, Kambodzsa

A terület egykor a Sziámi Birodalom része volt, Siem Reap városának egyik leglenyűgözőbb látványossága az ősi khmer civilizáció romjai. Ez az úti cél 2,2 millió hashtaget kapott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by City Nibbler (@citynibbler) on Sep 14, 2020 at 8:13am PDT

Hetedik helyezett: Langkawi, Malajzia

Eldugott meseszép strandok, fehér homokos trópusi szigetek, színpompás korallszirtek – ez vár rád, ha ellátogatsz Malajzia északnyugati részén található Langkawi szigetcsoportra. 2 millió hashtaggel a hetedik helyen áll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yom_le_parigot on Sep 17, 2020 at 2:54am PDT

Nyolcadik helyezett: Sedona, Arizona

Ez a tízezres arizonai városka évente több millió turistát vonz, nem véletlenül. Monumentális homokkőhegyek, fenséges vörös sziklák és meredek kanyonok várnak az idelátogatókra. A kisváros 1,7 millió hashtaget gyűjtött össze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welcome to Arizona (@welcometoarizona) on Sep 12, 2020 at 3:57pm PDT

Kilencedik helyezett: Bora Bora, Francia Polinézia

Francia Polinézia mesés szigetvilága a Föld másik felén, Dél-Amerika és Ausztrália között, a Csendes-óceán déli részén fekszik. Bora Bora szigetén olyan gyönyörű fehér homokos tengerpartokat, kék óceánt és benyúló pálmafákat fogsz látni, amilyeneket sehol máshol a világon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Bora Lover 🤍 (@beautifulborabora) on Sep 16, 2020 at 7:15am PDT

Tizedik helyezett: Nha Trang, Vietnám

Nha Trang Vietnám leghíresebb tengerparti üdülőhelye. Hosszú, pálmafás, szikrázóan fehér homokos strandjai 1,4 millió hashtaggel Nha Trang városát a 10. helyre röpítették.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thanh Toàn Trần (@tthanhtoann) on Aug 14, 2020 at 12:20am PDT

A legkevésbé Instagram-kompatibilis: Lassen Nemzeti Park, Kalifornia

A Kaliforniában található Lassen Nemzeti Park mindössze 23 hashtaggel az utolsó helyezést érte el a listán. Nagyon úgy tűnik, hogy az Instagramozók nincsenek annyira oda a túrázásért és a természetjárásért.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kayla Myhre | Travel RN ➳ (@travelnurse_kayla) on Jul 23, 2020 at 3:45am PDT

 

Olvass tovább!

Fotó: Anton Ivanov