Heti horoszkóp 2024. július 29-től augusztus 4-ig: közeledik a Merkúr retrográd

2024. július 29.
Az Oroszlán jegyében továbbra is intenzív energiák határozzák meg a csillagjegyek életét a heti horoszkóp szerint. Tovább fokozza majd a helyzetet az augusztus 4-én kezdődő nyári Merkúr retrográd. Mire számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. július 29. és augusztus 4. között?
Heti horoszkóp 2024. július 29-től augusztus 4-ig
  • Az Oroszlán jegyében a Nap energiái és az augusztus 4-én kezdődő Merkúr retrográd hatása határozza meg a csillagjegyek életét a heti horoszkóp szerint.
  • A 2024. július 29-től augusztus 4-ig tartó héten számos váratlan helyzet adódhat a csillagjegyek életében.
  • Hogyan hat a Merkúr retrográd a csillagjegyek életére a heti horoszkóp szerint?

A heti horoszkóp szerint még csak az augusztus 4-én kezdődő Merkúr retrográd előszelét érezhetik a csillagjegyek. Ám egyes esetben ez is pont elég ahhoz, hogy a 2024. július 29. és augusztus 4. közötti héten minden kissé zavarosabbá váljon.

Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2024. július 29-től augusztus 4-ig tartó héten? Hogyan készüljenek fel a Merkúr retrográdra a csillagjegyek?

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek 2024. július 29-től augusztus 4-ig

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

Ez a hét a Kos számára remek lehetőségeket tartogat, hogy elérjék szakmai céljaikat és karrierjükben előrébb jussanak. Most magukhoz ragadhatják a kezdeményezést és vezetést a feladatokban. De legyenek óvatosak a csillagjegy szülöttei, mert nem mindenki örül ennek a kollégáik közül.

A heti horoszkóp szerint a Kosnak a következő napokban nagyobb figyelmet kell szentelnie a párkapcsolatának. Fejezzék ki apró gesztusokkal is érzéseiket szerelmük felé a csillagjegy szülöttei.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A július 29-től augusztus 4-ig tartó héten a Bika életében a változás és újítások felülírhatják a régi berögzült mintázatokat. A heti horoszkóp szerint a következő napok fantasztikus ötleteket hoznak a munkájukban, ami nagyban hozzájárul a szakmai előmenetelükhöz. Azonban a kulcs az együttműködés, így kérjenek segítséget a kollégáiktól, ha elakadnak.

A csillagjegy szülötteinek most muszáj lesz kifejezniük érzéseiket nyíltan, ha nem akarják elveszíteni szerelmüket, vagy azt szeretnék, hogy végre közelebb kerüljenek ahhoz, akire már régóta vágynak. Fordítsanak az egészségükre is nagyobb figyelmet a Bikák a héten!

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten az Ikrek komoly vitákra számíthat. Ez már a Merkúr retrográd előszele, ami felerősíti a félreértéseket. Fontos, hogy megvédjék határaikat a csillagjegy szülöttei ezekben a konfliktusokban, legyen szó értékrendről vagy pénzügyekről. Ne aggódjanak, az univerzum küld majd segítőket!

A heti horoszkóp szerint a párkapcsolatát az segítheti elmélyülni, ha most mélyen magukba néznek a csillagjegy szülöttei, és megértik, mi az, ami igazán fontos számukra. Ami az egészségüket illeti, ne hagyják figyelmen kívül az apró-cseprő fájdalmakat. Érdemes  a végére járni az okoknak, mielőtt nagyobb baj lenne.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Meg kell találnia a Ráknak a héten az egyensúlyt a személyes vágyak és a párkapcsolati dinamikájuk között. Hallgassanak a megérzéseikre a csillagjegy szülöttei, bízzanak magukban, hogy jó döntést hoznak!

Most korábbi, megoldatlan konfliktusokat hozhat újra felszínre az augusztus 4-én kezdődő Merkúr retrográd. A Vénusz segíthet, hogy empátiával és türelemmel sikerüljön feloldani ezeket a félreértéseket végre. A heti horoszkóp szerint a hétvégén a Mars energiái segítik a tanulást és új dolgok iránt kelthetik fel a Rák lelkesedését.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Az Oroszlán nehezen tartja kordában az energiáit a 2024. július 29. és augusztus 4. közötti héten. A kreativitásuk csak úgy szárnyal! Ám váratlan változások akaszthatják meg a csillagjegy szülötteinek lendületét, ha nem készültek fel jól az alkalmazkodáshoz a munkahelyükön.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, a közeljövőre vonatkozó pénzügyi döntéseiket és költségvetésüket tervezzék meg alaposan és kellő körültekintéssel, nehogy túlköltekezzenek. 

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A héten remek alkalom adódik, hogy a függőben lévő munkáikat és hivatalos ügyeiket befejezzék a Szüzek. A csillagjegy szülötteinek elemző elméje jól jöhet ezeknek a problémáknak a feltérképezésénél. A pénzügyeikben kerüljék az olyan befektetéseket, melyeknek nem minden részlete teljesen tisztázott. 

A heti horoszkóp szerint a párkapcsolatukban mély beszélgetésre kerülhet sor, ami közelebb hozhatja párjával. Egy kellemes utazásra is lehetősége lesz kettesben párjával a csillagjegy szülötteinek.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A Mérleg a július 29-től augusztus 4-ig tartó héten próbál egyensúlyba kerülni az életében. Az univerzum energiái támogatják a csillagjegy szülötteinek kreatív törekvéseit. Rengeteg társasági eseményre hívják a következő napokban a Mérleget, ezekbe élvezettel vetik magukat a csillagjegy szülöttei.

A heti horoszkóp arra figyelmezteti a Mérleget, hogy a pénzügyeiket vegyék komolyabban. Szükség lehet a költségvetésük újragondolására is a váratlan kiadások miatt. Fontos, hogy pontosan fejezzék ki magukat, mert a Merkúr retrográd erősíti a félreértésekre az esélyt.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Úgy érezhetik a héten a Skorpiók, hogy minden képlékeny és minden átalakul körülöttük. Muszáj lesz szembenézniük a mélyre temetett érzéseikkel, nem rejtőzhetnek tovább. Viszont ez esélyt ad arra, hogy végre megszabaduljanak ezektől a visszahúzó erőktől. A heti horoszkóp azt tanácsolja, hogy koncentráljanak a mérföldkövekre a csillagjegy szülöttei.

Most a mentális egészségükre kell fókuszálniuk a Skorpióknak. Érdemes megpróbálniuk meditálni, jógázni, vagy bármilyen olyan tevékenységet, ami elősegíti a belső békéjük elérését.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Mintha minden a héten egyszerre akarna megtörténni a Nyilassal. Zsúfolt napokra számíthatnak 2024. július 29. és augusztus 4. között a csillagjegy szülöttei. Most úgy érezhetik a Nyilasok, hogy a helyükön vannak, végre azt érzik, hogy élnek. 

Váratlan helyről érkezhet azonban támadás a heti horoszkóp szerint, ám a Nyilasok örömét ezekben a napokban még ez sem ronthatja el. Merjenek nagyot álmodni a csillagjegy szülöttei, mert most még ez is megvalósulhat!

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A héten érzékenyebbek lehetnek a Bakok, nem tudnak úgy koncentrálni a feladataikra sem, ahogy szeretnének. A heti horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, hogy néha meg kell élniük a sebezhetőbb oldalukat is, hogy ezáltal teljesítsék ki a kreativitásukat. 

A pénz miatt vagy munkahelyi hazugságok okán robbanhat ki konfliktus, melyben már a Merkúr retrográd hatása érződik. Fontos, hogy sikerüljön békés megoldást találni a problémák rendezésére. Kommunikáljanak pontosan, hogy ne legyen esély a félreértésekre!

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A hét elején még minden nyugodtnak tűnik a Vízöntő életében, ám a hét közepére váratlan események kavarhatják fel az állóvizet. Egy váratlan találkozás a csillagjegy szülötteinek párkapcsolatát is megkérdőjelezheti. A hétvégéig nem is kap választ a kérdéseire a Vízöntő.

Azt tanácsolja a heti horoszkóp, helyezkedjenek várakozó álláspontra a csillagjegy szülöttei, és ne döntsenek elhamarkodottan. Érdemes megnézniük előbb, merre alakulnak az események. 

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten végre olyan helyre kerülhetnek a Halak, ahol fejlődhetnek. Most végre saját magukat kell előtérbe helyezniük a csillagjegy szülötteinek. Ha nekik jó, azoknak is sokkal jobb lesz, akik a környezetükben élnek. 

A heti horoszkóp új kalandokat, lehetőségeket és új szerelmet ígér a csillagjegy szülötteinek. Érdemes lejegyezniük a frissen szerzett élményeiket, hogy az összefüggések nyilvánvalóbbá váljanak, és megfelelő tanulságot vonhassanak le belőle.

Forrás: Gosta Media, Your Tango, fotó: Getty Images