Ez a 3 csillagjegy káromkodik a legtöbbet a horoszkóp szerint

2024. május 04.
Egyszerűen a személyiségükhöz tartozik és az esetükben még az is vonzó, ahogy káromkodnak. De melyik három csillagjegy száján csúsznak ki a leggyakrabban a csúnya szavak a horoszkóp szerint?
Csillagjegy horoszkóp káromkodás
  • Vannak azok a csillagjegyek, akiknek a szájából még a káromkodás is vonzónak hat.
  • De mely csillagjegyek káromkodnak a legtöbbet a horoszkóp szerint?
  • Az asztrológus elárulta azt is, miért pont ez a három csillagjegy hajlamos a leginkább a káromkodásra.

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, barátja, akiknek szinte nincs olyan mondata, hogy ne csúszna bele egy káromkodás. Ők nagy valószínűséggel a három csillagjegy valamelyikébe tartoznak, akik a horoszkóp szerint a legtöbbet káromkodnak. 

Vannak csillagjegyek, akik olyankor káromkodnak sokat, amikor mérgesek, de mások izgatottságukban ejtenek el csúnya szavakat gyakran, míg akadnak olyanok, akik akár a legcukibb történet elmesélését is átszövik káromkodásokkal, de az ő szájukból még ez is vonzó.

Az asztrológus szerint a káromkodásra való hajlam összefügg a csillagjegyek szeretetnyelvével. Vannak a zodiákusban olyan jegyek, akik hamarabb feloldódnak mások mellett, így nem fogják vissza magukat és a káromkodást sem. 

A három leggyakrabban káromkodó csillagjegy a horoszkóp szerint

1. Kos (március 21. – április 19.)

Nem számít, hogy a Kos éppen a barátaival tölti az időt vagy épp üzleti megbeszélésen van, legalább tizenöt káromkodás kicsúszik a száján akár röpke fél óra alatt. Ugyanakkor a csillagjegy szülötteinek szájából még ez is olyan költőien hangzik, hogy szinte mindenki csodálja inkább a választékos káromkodásért, semmint felhúzná a szemöldökét miatta. 

A Kos uralkodó bolygója a horoszkóp szerint a Mars. Ezek után már nem csoda, hogy a káromkodás a csillagjegy személyiségének szerves része. Csípős és cseppet sem finomkodó visszavágásokra bármikor számíthatunk tőlük, és sosem bánják meg a káromkodást. A csillagjegy szülöttei mindig hűek önmagukhoz, így a káromkodást sem fogják vissza. De másoknak is ugyanígy elnézik, ha ők káromkodnak. Nem meglepő ezek után, hogy egy baráti találkozó úgy hangzik a Kosok körül, mintha tíz matróz beszélgetne.

2. Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr, amit az asztrológiában a kommunikációval azonosítanak. Az Ikrek ennek megfelelően kifejezetten a szavak embere a zodiákusban. A csillagjegy szülöttei olyan szókinccsel rendelkeznek, mint kevesen, szótárukban azonban a legmocskosabb káromkodások éppúgy megtalálhatók, mint a legszebb szavak, és használják is ezeket a mindennapi beszédben és üzeneteikben. Ők ugyanis a káromkodással színezik ki és teszik érzékletesebbé, amit mondanak.

A Levegő jegy szülöttei tudják, hogy a profán kifejezésekre mindenki felkapja a fejét, és pont ez a céljuk. Emellett élveznek minden megnyert nyelvi csörtét, így mindig elsütnek néhány káromkodást a csillagjegy szülöttei, ha úgy érzik, szükség van rá. 

Tízből kilencszer a káromkodás úgy csúszik ki a horoszkóp szerint az Ikrek száján, hogy az fel sem tűnik nekik. Nem csak akkor, ha fáradtak, éhesek, izgatottak, hanem csak úgy is.

3. Skorpió (október 23. – november 21.)

Egy Skorpió minden alkalmat megragad, hogy káromkodhasson, ám a csillagjegy szülöttei közül sokan inkább a jól nevelt énjüket mutatják mások – például a főnökük vagy a szüleik – előtt. A csillagjegy szülötteire a horoszkóp szerint két bolygó, a Mars és a Plútó van legnagyobb hatással. Ez befolyásolja a Skorpió kommunikációs stílusát is.

Ha a csillagjegy szülöttei mérgesek, a pillanat hevében biztosan mondanak egy szép csokor káromkodást, köszönhetően a Marsnak. Az intuitív Plútó viszont arra sarkallhatja a Skorpiót, hogy inkább megfogalmazzanak egy káromkodásokkal tűzdelt üzenetet, amit a címzett biztosan nem tesz zsebre.

A csillagjegy szülöttei tisztában vannak a szavak erejével. Tudják, hogy a káromkodás fájdalmas ütést képes bevinni, de azt is érzik, mikor vicces és elüti egy helyzet élét. A Skorpióknak a szitkozódás a szeretetnyelve lehet, biztonságérzetet ad nekik és megnyugtatja őket, ha elsüthetnek néhány káromkodást.

Forrás: Bustle, fotó: Unsplash, Getty Images