Mint két tojás – Ezek voltak Cindy Crawford és Kaia Gerber legjobb anya-lánya szettjei

2024. július 29.
Cindy Crawford és lánya, Kaia Gerber előszeretettel jelenik meg hasonló ruhakölteményekben, aminek köszönhetően valóban úgy tűnik, mintha ikrek lennének. Összeszedtük az eddigi kedvenc anya-lánya szettjeinket.
Mint két tojás - Ezek voltak Cindy Crawford és Kaia Gerber legjobb anya-lánya szettjei

Az elmúlt évtizedek során már számtalan alkalommal láthattunk olyan anya-lánya párost, akik kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Ilyen például Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt, Jennifer Garner és Violet Affleck, na meg persze Cindy Crawford és 22 éves lánya, Kaia Gerber. 

Az 58 éves Cindy Crawford gyakran mutatkozik lányával, így nem csoda, hogy szinte mindenkinek egyből feltűnik a hasonlóság. Tavaly például egy zseniális fotósorozat keretében derült ki, hogy nemcsak hasonlít anya és lánya, de konkrétan ugyanúgy nézett ki Cindy Crawford fiatalon, mint most Kaia Gerber. Az i-D magazin címlapján Kaia ugyanolyan szettben, ugyanolyan tupírozott hajjal és a 90-es évekre jellemző pózokban állt modellt. Kétségtelen, hogy a fiatal modell le sem tagadhatná, hogy Cindy Crawford az édesanyja, hiszen annyira hasonlítanak, mintha csak ikrek lennének. Az anya-lánya páros azonban nemcsak a címlapokon varázsolja el a közönséget, hanem a vörös szőnyegen is. Cindy és Kaia ugyanis előszeretettel öltözik össze, ráadásul minden alkalommal szebbnél szebb ruhakölteményben láthatjuk őket, így ez most sem történt másképp. 

Cindy Crawford és lánya Párizsban

Cindy Crawford és lánya Párizsban

Cindy Crawford legutóbb Párizsban, az OMEGA House Paris 2024 nyitóestjén vett részt, ahova lányát is magával vitte. Mondanunk sem kell, hogy az anya-lánya páros lélegzetelállítóan festett. Kaia egy combig érő, fekete Gucci ruhát viselt a 2024-es tavaszi kollekcióból. Az elegáns megjelenéshez egy szintén Gucci cipőt, arany karórát és nyakláncot társított. Cindy Crawfordnak szintén egy fekete ruhára esett a választása, amelyet egy piros kézitáskával, ezüst órával és arany kiegészítőkkel tarkított. Mi tagadás, eszméletlen a hasonlóság, azonban nem ez volt az első eset, hogy a páros hasonló együttesben jelent meg. Éppen ezért összeszedtük a kedvenc anya-lánya szettjeinket. 

Ezek voltak Cindy Crawford és Kaia Gerber legjobb anya-lánya ruhái 

1. Cindy Crawford és lánya fekete együttese 

Cindy Crawford és lánya fekete együttese 

Cindy Crawford és lánya fekete együttese

Egy évvel ezelőtt ugyanezen az eseményen Cindy és Kaia kísértetiesen hasonló ruhát viseltek, mivel mindketten talpig feketében jelentek meg New Yorkban, a Planet Omega kiállításán. Cindy Crawford egy fekete V-nyakú ruhát választott, amelyet egy stílusos csizmával párosított. Kaia pedig egy áttetsző fekete hosszú ujjút, illetve egy pliszírozott miniszoknyát választott. 

2. Cindy Crawford a business look mellett voksolt 

Cindy Crawford a business look mellett voksolt 

Cindy Crawford a business look mellett voksolt

Kaia Gerber és szupermodell anyukája, Cindy Crawford is részt vett a 74. National Book Awards díjátadón. A modell egy fehér blézerben és egy testhezálló nadrágban lépett a vörös szőnyegre, míg lánya egy csokoládébarna estélyiben pózolt édesanyja mellett. 

3. Cindy Crawford és lánya gyöngyös ruhája 

Cindy Crawford és lánya gyöngyös ruhája

Cindy Crawford és lánya gyöngyös ruhája

Az anya-lánya páros egy cseh ihletésű ruhát viselt az Instyle Awards díjátadón. Kaia egy fehér gyöngyös ruhát viselt, amelyet ezüst és kék rojtokkal dúsítottak. Cindy Crawford egy hozzá passzoló, színekkel és csillogással telített maxiruhát viselt.

4. Cindy Crawford és lánya gyönyörű estélyije 

Cindy Crawford és lánya gyönyörű estélyije 

Cindy Crawford és lánya gyönyörű estélyije

Talán ez volt az egyik legikonikusabb divatpillanat, hiszen az anya-lánya páros két gyönyörű estélyiben kápráztatta el a közönséget a 2018-as Fashion Awards díjátadón.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images