Cindy Crawford gyönyörű retró fotóval ünnepelte 25. házassági évfordulóját

2023. május 31.
Cindy Crawford 25 éve házasodott össze Rande Gerberrel. A szupermodell bejegyzéséből megtudhattuk, hogy bizony az ő házasságuk sem tökéletes.
Cindy Crawford és családja

Cindy Crawford megható posztban emlékezett meg Rande Gerberrel kötött 25 éves házasságának évfordulójáról. Crawford és Gerber a Bahamákon házasodtak össze, és a posztból kiderült, hogy a modell egy szempillantás alatt újra végigcsinálná az egészet férjével együtt. A legnagyobb ajándéknak két közös gyermeküket, a szintén modell Kaiát és fiukat, Presley-t tartja, akikért a mai napig nagyon hálás az életnek. A jó dolgok kiemelése után megemlíti azt is, hogy az élet tele van bukkanókkal és nehézségekkel, és nagyon büszke arra, ahogyan a férjével ezeken a nehézségeken együtt átjutottak, egymásnak támaszt és enyhülést nyújtva a nehéz időszakokban.

Cindy Crawford a Gerberrel kötött házassága előtt 1991-tól 1995-ig Richard Gere filmszínész felesége volt. Válása után nem sokkal megismerkedett Randevel, és a jelek szerint jól döntött, hogy 25 éve összekötötte vele az életét. 

Forrás: Instagram   Fotó: Getty Images