Az 57 éves Salma Hayek az idei nyár legdögösebb bikinijében mutatta meg bomba alakját

2024. augusztus 02.
Salma Hayek élvezi a nyarat és a napsütést, miközben ultra szexi bikinijében megvillantotta még mindig bomba alakját.
Salma Hayek bikiniben

Salma Hayek kiélvezi a nyár utolsó hónapját! Az 57 éves színésznő rendszeresen posztol az Instagram-oldalára – a rajongói legnagyobb örömére –, a posztjaiban pedig büszkén szokta megmutatni elképesztő alakját is. Így volt ez a minap is, amikor a mexikói-amerikai színésznő néhány hihetetlenül dögös bikinis fotót és videót rakott ki a közösségi oldalára.

A felvételeken Salma Hayek egy szuper szexi zöld-fehér bikiniben látható. A fürdőruha szabása tökéletesen emelte ki a színésznő idomait, aminek a megkötős megoldása mostanában kifejezetten divatosnak számít. Bár Salma Hayek nem árulta el a posztban a bikini márkáját, szinte biztos, hogy a rajongói megpróbálnak majd lecsapni hasonló darabokra.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Salma Hayek jól láthatóan büszke formás idomaira, aminek köszönhetően rengeteg hasonló felvételt szokott megosztani a követőivel. Látva Salma Hayek elképesztő formáját, talán nem csoda, hogy a követői arra is mindig kíváncsiak, vajon mivel tartja magát ilyen bomba formában. Egy 2023-ban adott interjújában Salma Hayek úgy fogalmazott, hogy nem a testmozgásnak köszönheti remek formáját. Akkoriban a napi meditációnak tulajdonította fiatalságát, illetve annak, hogy mindig időt szakít arra, hogy egyedül töltekezhessen fel energiával.

Persze azért azt sem szabad elfelejteni, hogy itt és most egy milliárdos hollywoodi sztárról van szó, aki olyan test- és esztétikai kezelésekhez is hozzá tud férni, amelyekről a halandó emberek még csak álmodni sem mernek.

Fotó: Getty Images