Liptai Claudia mindenkit meglepett: nagy lépésre szánta el magát a műsorvezető

2024. szeptember 03.
Liptai Claudia az Instagramon osztotta meg a nagy hírt, hogy most már ő is futók táborát gyarapítja. Posztjában arról is mesélt, miért volt olyan nehéz belevágnia a sportolásba.
Liptai Claudia futni kezdett

Bár arról nem szól az Instagram-poszt, hogy pontosan mikor kezdett el futni Liptai Claudia, de az már biztos: szenzációsan néz ki! A műsorvezető egy tónál pózol és sötét színű futónadrágot, valamint fehér felsőt visel hozzáillő sportcipővel, és szemmel láthatóan tele van energiával. 

Az 51 éves Liptai Claudia azzal kezdi a bejegyzését: tisztában van azzal, hogy már milliónyi ember műveli azt, amibe ő még csak nemrég kezdett bele, hogy futást vegyít tempós sétával. ITT tudod megnézni a műsorvezetőről készült képet!

Miért nagy szó ez Liptai Claudia részéről? Ahogy viccesen ő fogalmazott: „Hát nekem, kérem, ez egy komoly »vasziszdasz«! Akik közelebbről ismernek, tudják, hogy olyan voltam, hogy ha jön a Godzilla, inkább egyen meg, de én nem futok 1 métert sem. Vagy idézhetném az egyik kedvenc kommentet: »Mindig azt mondom mindenkinek: ha engem egyszer futni láttok, akkor ti is meneküljetek!«”

Liptai Claudia mindenkit meglepett azzal, hogy futni kezdett

Liptai Claudia mindenkit meglepett azzal, hogy futni kezdett

Majd Liptai Claudia hozzáteszi, fantasztikus számára az érzés, hogy végre legyőzte saját korlátait, a lustaságát és nagyon örül a rengeteg támogatásnak, amit a rajongóitól, a barátaitól, és a férjétől, Pataki Ádámtól kap, aki már egy félmaratont is lefutott.

Liptai Claudia annyira belejött a futásba, hogy már az sem zavarja, hogy a reggeli futás után „legalább 3 óráig főttcékla-feje” van. A műsorvezető nagyon elszánt és ezek után minden bizonnyal több alkalommal is megörvendezteti a rajongóit az edzős fotóival.

Forrás: Instagram, Fotók: Central Archiv