Sztárok egymás között: nepo babyk, akik randiztak egymással

2024. szeptember 11.
Ezek a cuki párok tudták, hogy legalább egy közös dolog van bennük, mielőtt randizni kezdtek: egy híres szülő vagy nagyszülő. Megmutatjuk azokat a nepo babyket, akik rövid ideig jártak vagy éppenséggel össze is házasodtak!
Nepo babyk, akik randiztak egymással
  • A nepo baby egy olyan személyre utal, aki inkább a családi kapcsolatainak, kiváltságos hátterének köszönheti sikerét, és nem a saját tehetségének, érdemeinek.
  • Gondoltad volna, hogy egyszer Billy Ray Cyrus lánya és Arnold Schwarzenegger fia is jártak?
  • Összeszedtük azokat a nepo babyket, akik randiztak egymással.

A nepo baby kifejezést általában azokra használják, akiknek a szülei, nagyszülei hírességek, a gyerekeik pedig ebből profitálnak. Például csak azért kapnak meg egy filmszerepet, mert az anyjuk híres színésznő vagy azért kerülnek be egy iskolába vagy cégbe, mert az apjuk ismert énekes.

A nepo baby szót gyakran kritikusan vagy lekicsinylően használják, hogy rávilágítsanak arra a tisztességtelen előnyre, amit azokkal szemben élveznek, akik nem rendelkeznek befolyásos családi kapcsolatokkal.

Ugyanakkor tudjuk jól, hogy a hírességeknek teljes más világuk van, így érhető, ha a nepo babyk egymás társaságát részesítik előnyben vagy egyszerűen a vörös szőnyeges események miatt gyakran találkoznak és emiatt közeli kapcsolatba kerülnek, sőt: egymásba is szeretnek.

Lássuk azokat a nepo babyket, akik randiztak egymással:

1. Phoebe Gates és Arthur Donald

A 21 éves nepo baby, Phoebe Gates, Bill Gates és Melinda French Gates legfiatalabb gyermeke megerősítette régóta pletykált románcát Paul McCartney unokájával, Arthur Donalddal.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Phoebe Gates (@phoebegates) által megosztott bejegyzés

2. Lily Collins és Charlie McDowell

Lily Collins – Phil Collins zenész lánya – 2021. szeptember 4-én a coloradói Duntonban házasodott össze McDowell-lel, Mary Steenburgen és Malcolm McDowell színészek fiával. A nepo babyk 2019 augusztusában vállalták fel a kapcsolatukat, amikor Collins megosztott néhány képet kettejükről az Instagramon. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

3. Jasmin Lawrence és Eric Murphy

A vígjáték királyai, Eddie Murphy és Martin Lawrence egy napon rokonokká válhatnak most, hogy nepo babyjeik, Jasmin és Eric randevúznak. Martin lánya, Jasmin 2021 júliusában osztott meg először egy fotót kettejükről, amikor felköszöntötte Eddie Murphy fiát, Ericet a születésnapján.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jasmin Page Lawrence (@jasmin_lawrence) által megosztott bejegyzés

4. Mark Ronson és Grace Gummer

Grace Gummer és Mark Ronson 2021 szeptemberében szép csendben összeházasodtak. Mark a zenei producer, Laurence Ronson zenei menedzser fia, Grace Gummer pedig nem más, mint Meryl Streep színésznő nepo babyje.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mark Ronson (@iammarkronson) által megosztott bejegyzés

5. Sasha Spielberg és Harry McNally

A híres filmrendező Steven Spielberg lánya, Sasha Spielberg 2022 májusában mondta ki a boldogító igent egy másik nepo babynek, a híres brit vendéglős, Keith McNally fiának, Harrynek. Sasha Spielberg színésznő és zenész, Harry McNally pedig művész és dizájner.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Harry McNally (@harrymcnally) által megosztott bejegyzés

6. Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger

Mielőtt 2016-ban újra összejött Liam Hemsworthszel, Billy Ray Cyrus countryénekes lánya rövid ideig randizott Patrick Schwarzeneggerrel, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fiával. Kapcsolatuk mindössze öt hónapig tartott.

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger nepo babyk is randiztak egymással

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger nepo babyk is randiztak egymással

7. Kendall Jenner és Anwar Hadid

2018-ban nagy volt a szerelem Kris Jenner lánya, Kendall Jenner és Gigi, illetve Bella Hadid öccse, Anwar között. Anwar Yolanda Hadid és az ingatlanfejlesztő Mohamed Hadid fia. A nepo babyk szerelme nem tartott hosszú ideig, habár Kendall Jenner nem szomorkodott sokáig, mivel gyorsan randizni kezdett Ben Simmonsszal.

@jusst_tiktokss

#kendalljenner#anwarhadid #foryou#viral#fyp #celebrities #celebrity #iconic #justinbieber #2000s #zaynmalik #haileybieber #gigihadid #boyfriend #icon #bellahadid #tomholland #modeling #style #outfitinspo #selenagomez #blakelively #royalfamily #y2k #2023

♬ love me x – maddie💝

Forrás: People, Fotók: Getty Images