Demi Moore túlragyogta a lányait a vörös szőnyegen: döbbenetesen fiatalnak látszik

2024. szeptember 17.
Demi Moore a lányaival együtt pózolt legújabb filmjének premierjén és senkinek sem kerülhette el a figyelmét az, hogy a színésznő még a lányainál is fiatalabbnak látszik.
Demi Moore még a lányainál is fiatalabbnak látszik

A 61 éves Demi Moore a lányaival együtt – Rumerrel (36), Scouttal (33) és Tallulah-val (30) – jelent meg a vörös szőnyegen, a Directors Guild of America Theaterben, hogy reklámozza az új, A szer című horrorfilmjét, amiben egy tévés aerobikoktatót alakít, aki hozzájut egy különleges szérumhoz, aminek segítségével létrehozza önmaga jobbik és fiatalabb változatát. Aztán persze Demi Moore karaktere rájön, hogy a hiúsága még sokba fog neki kerülni.

Demi Moore legidősebb és a legfiatalabb lánya, Rumer és Tallulah egyaránt lenyűgözően néztek ki fekete ruhájukban. Rumer elbűvölően festett a hosszú ruhájában, amit a vízszintes pántok és a szokatlanul emelkedő nyakkivágás tett különlegessé. A szőke szépség egy gyémánt nyaklánccal koronázta meg a megjelenését.

Tallulah egy pánt nélküli miniruhában pózolt testvérei társaságában, míg Demi Moore középső lánya, Scout egy félig áttetsző barna ruhát öltött magára, ami nem sokat bízott az emberek képzeletére. A ruha hosszú köpenyének köszönhetően egészen drámai volt a megjelenése.

Demi Moore még a lányainál is fiatalabbnak látszik

Demi Moore még a lányainál is fiatalabbnak látszik

A premier sztárja, Demi Moore egy fekete-piros mintás ruhában kápráztatta el a közönséget. A földi érő, pánt nélküli ruha mintája az ólomüvegre hasonlít, és virágmintákat lehet benne felfedezni. Hosszú, csillogó fekete haja finom hullámokban omlott a vállaira. Ha az ember alaposan szemügyre veszi a gyerekei társaságában, képtelenség nem észrevenni, hogy a színésznő még a lányainál is fiatalosabb!

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images