Demi Moore újabban imádja a csillogós ruhákat, és jól is állnak neki

2024. május 28.
Demi Moore gyönyörű, csillogós ruhákban vonult fel az idei cannes-i filmfesztiválon. És nagyon jól is tette, ugyanis remekül állnak a flitterek a színésznőnek!
Demi Moore újabban imádja a csillogós ruhákat, és jól is állnak neki

Demi Moore gyönyörű, csillogó ruhákban ragyogott a 77. cannes-i filmfesztiválon. A színésznőnek mindig is kifogástalan volt a stílusa, de egészen elképesztő, hogy az évek alatt semmit nem veszített divatérzékéből – egyenesen káprázatosan nézett ki a Trophée Chopard díjátadón Cannes-ban pénteken.

A Golden Globe-díjas színésznő egy pánt nélküli türkiz ruhát választott az eseményre, egyenesen a Balenciaga legújabb konfekciókollekciójának kifutójáról. A ruha tökéletesen illeszkedett felsőtestére és kiemelte karcsú derekát. Demi a szettet Chopard ékszerekkel tette tökéletessé: Haute Joaillerie Collection nyaklánca egy 70,40 karátos paraiba turmalinnal és 43,38 karátos gyémánttal díszített, 18 karátos fehéraranyból készült szépség volt. A turmalin élénkkékje tökéletesen passzolt a ruhájához, és mintha ez nem lenne elég, egy nagy gyémántgyűrűt is viselt mellé.

De nem ez volt az egyetlen csillogó ruha, amit Demi Moore a filmszakma egyik legjelentősebb rendezvényén viselt. Pénteken egy másik eseményen is felvonult a vörös szőnyegen, méghozzá Yorgos Lanthimos legújabb filmje, a Kind of Kindness premierjén. Itt egy lenyűgöző, piros gyöngyökkel díszített Giorgio Armani Privé ruhát vett fel, bonyolult virágmintával megspékelve. A V-nyakú ruha csillogása viszont nem volt elég, Demi lógós Chopard gyémánt fülbevalókkal egészítette ki megjelenését.

Moore saját, The Substance című filmjét május 20-án, hétfőn mutatták be Cannes-ban, a horrorfilmben Dennis Quaid és Margaret Qualley oldalán szerepel.

Forrás: Harpers Bazaar, Fotó: Getty Images