Nincs több titok: ezért lett Demi Moore 61 évesen divatikon

2024. június 26.
Demi Moore nemcsak a csodálatos ruháival, hanem bombasztikus alakjával is ámulatba ejti a rajongókat. A stylistja elárulta, minek köszönheti azt, hogy divatikon lett belőle.
Nincs több titok: ezért lett Demi Moore 61 évesen divatikon
  • Demi Moore olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Ghost, a Tisztességtelen ajánlat és a Sztriptíz.
  • Már hosszú évek óta sokkolja a rajongókat azzal, hogy látszólag elfelejtett megöregedni és még mindig lélegzetelállítóan vonzó.
  • A hosszú hollófekete haj a színésznő védjegyévé vált, aki az utóbbi években divatikonná nőtte ki magát.

Nincs olyan alkalom, mikor Demi Moore ne kápráztatná el a világot azzal, hogy 61 éves létére lazán letagadhat húsz évet. Sőt, olyan az alakja, mintha még csak 30 éves lenne. Állítólag ezt a fárasztó edzéseknek köszönheti, és az eredményt előszeretettel megosztja a nagyérdeművel, hiszen gyakran mutatkozik pucérruhákban.

Legutóbb a Viszály: Capote és a hattyúkban szerepelt, mint Truman Capote egyik barátja, Ann Woodward. A sorozat középpontjában Capote áll, aki 1975-ben az írásaiban kiteregette a befolyásos ismerősei titkait. Demi Moore karaktere, Woodward még a publikálás előtt öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy Capote meg fogja szellőztetni a titkát.

A divat királynője nem pihen, és már készül is a következő alakítására. Ryan Murphy Landmanjében egy gazdag texasi olajmágnás stílusos feleségét játssza majd.

Minek köszönheti Demi Moore, hogy divatikon lett belőle?

Az idei cannes-i filmfesztivál igazán különleges volt Demi Moore életében, hiszen utoljára a férjével, Bruce Willisszel járt Cannes-ben 27 évvel ezelőtt Az ötödik elem premierjén. Az idei filmfesztiválon már főszereplőként a The Substance című slasher-horror főszereplőjeként érkezett, ami hatalmas sikert aratott a film premiervetítésén.

Demi Moore divatikonként tündökölt Cannes-ben

Demi Moore divatikonként tündökölt Cannes-ben

Mondani sem kell, Demi Moore nemcsak a filmben, hanem a premieren is kitett magáért. „A cannes-i ruhatára közös erőfeszítés volt” – mondja a stylistja. „Leültem vele, mielőtt elment, és átnéztem a dolgait – őrülten sok ruhára volt szüksége” – teszi hozzá Eric Buterbaugh. „Demi szereti a ruhákat, és tanulmányozza őket. Tudja, mi áll jól neki.”

Ahogy az lenni szokott, most is divat legnagyobb neveinek ruháiban jelent meg, mint amilyen Dior, Fendi, Gucci, Saint Laurent és Schiaparelli. De nem volt kevésbé látványos a megjelenése az idei MET-gálán sem, amin Harris Reed kreációját viselte. Ám a legédesebb „kiegészítője” nem, mint imádott csivavája, Piláf, akit szinte minden vörös szőnyeges eseményre magával visz Demi Moore.

Demi Moore a 2024-es MET-gálán

Demi Moore a 2024-es MET-gálán

Demi Moore merészsége, játékossága és irigylésre méltó testalkata segített annak megalapozásban, hogy napjaink divatikonja legyen. „Demire a dobozon kívüli gondolkodás jellemző, és ő azt hordja, ami tetszik neki nem azt, ami divatos” – mondja Lou Eyrich a Viszály: Capote és a hattyúk jelmeztervezője.

Még Demi Moore is követhet el divatbakit

Nem mostanában fordult elő, de bizony még Demi Moore-nak is sikerült egyszer elkövetnie egy divatbakit, ám mentségére szolgáljon, hogy nagyon fiatal volt! Az 1989-es Oscar-gálára egy saját maga összeállított szettben érkezett. A biciklis nadrághoz fűzőt párosított, és ezt egy hatalmas aranyszínben pompázó szoknyával fejelte meg. Nyomban be is került a „A legrosszabb ruhák az Oscar-díjak történetében” gyűjtésbe.

Demi Moore legendás divatbakija az 1989-es Oscar-gálán

Demi Moore legendás divatbakija az 1989-es Oscar-gálán

Végül az 1992-ben Oscar-díjátadón sikerült jóvá tennie a baklövését Demi Moore-nak, ahová álomszép levendula ruhában jelent meg, amit virághímzés díszített. A Versace vintage ruhát egy pár hosszú kesztyűvel egészítette ki, ami igazán tökéletessé tette a megjelenését.

Demi Moore 1992-ben a Versace ruhájával jóvá tette a korábbi divatbakiját

Demi Moore 1992-ben a Versace ruhájával jóvá tette a korábbi divatbakiját

A stylistja szerint igen, valóban előfordult, hogy néha melléfogott Demi Moore, de „a mulasztások akkor történhettek, amikor a divat nem kötötte le teljes figyelmét – mert mikor Demi ott van fejben, akkor nem hibázik.”

Forrás: Telegraph, Fotók: Getty Images