A 61 éves Demi Moore áttetsző csipkeruhában mutatta meg, hogy nem fog rajta az idő

2024. május 14.
Demi Moore ismét reflektorfénybe került a kortalan szépségével és a lélegzetelállító csipkeruhájával. A hétfői divatshow-ra imádott kis-kedvence is elkísérte.
Demi Moore csipkeruhában

Demi Moore Hollywood egyik legjobban öltözött és legszebb hírességeként ismert, így nem meglepő, hogy megjelenése megint kifogástalan volt a hétfői Gucci Cruise Fashion Show-n Londonban. A sztár olyan nagy nevek mellett ült az első sorban, mint Kate Moss.

A színésznő egy madármintás csipkeruhát viselt, amit fekete csizmával párosított. A ruha szoknyarésze olyan áttetsző elemeket tartalmazott, amik rálátást biztosítottak Demi Moore tökéletes alakjára. A ruhája alatt egy fekete melltartót viselt, a mídere pedig kiemelte a dekoltázsát, és kristályokkal díszített choker stílusú nyaklánccal egészítette ki szettjét. Hosszú fekete haja finoman oldalra volt fésülve, természetes hatást kölcsönözve a megjelenésének. Egyik kezében egy GG-logós táskát tartott, a másikban pedig szeretett csivaváját, Pilafot, akivel az utóbbi időben rendszeresen megjelenik a Ghost sztárja.

Demi Moore egy áttetsző csipkeruhában és Pilaffal a kezében jelent meg a Gucci Cruise Fashion Show-n

Demi Moore egy áttetsző csipkeruhában és Pilaffal a kezében jelent meg a Gucci Cruise Fashion Show-n

Demi Moore hamarosan egy új sorozatban lesz látható

A múlt hónapban kiderült, hogy Demi Moore csatlakozott Taylor Sheridan – a Yellowstone társalkotója – legújabb sorozatának szereplőgárdájához. A Landman, akárcsak a Yellowstone, napjainkban játszódik, és a olajfúrótornyok világába enged betekintést Nyugat-Texasban. 

A sorozatot a Yellowstone univerzuma mögött álló ember, az 53 éves Sheridan és a podcaster, Christian Wallace közösen készíti. Demi Moore a sorozatban Camit alakítja, aki Texas egyik leghatalmasabb olajmágnásának a felesége és Tommy Norris barátja, akit Billy Bob Thornton fog alakítani. 

Forrás: Dailymail. Fotó: Getty Images