Téli manikűr: a legszebb körömtrendek a hideg hónapokra

2024. szeptember 25.
Lassan elengedjük az erőteljesebb, forró hónapokat idéző nyári manikűröket, és fokozatosan beengedjük az őszi és téli hónapok manikűrtrendjeit az életünkbe. Mutatunk öt, jellegzetesen téli manikűrtrendet, amelyekkel 2025-ben garantáltan magadra vonod a figyelmet.
teli-korom

A kánikulaszezon kedvenc színeit októberre már a legtöbben elbúcsúztatják, így nem csoda, hogy ilyenkor sokkal izgalmasabb témakörnek számít már az aktuális, „legforróbb” őszi-téli manikűrtrendek.

Téli köröm, hidegre szabva

Összességében az idei, 2025-ös téli körömtrendeket elnézve, azt mondhatjuk, hogy a fő csapásirány a manikűrdivatban az elegancia és a merészség, de mindeközben a szezonális hangulat is fókuszban van, különösen színek terén. Most pedig lássuk öt kedvencünket a következő őszi-téli szezon körömtrendjei közül.

1. A burgundi és rokonai

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kenya (@k.s.nails_) által megosztott bejegyzés

A mélyvörös árnyalatok, főként a burgundi manikűr tarol idén a téli körömdivat terén. A gazdag mélyvörös és burgundi tónusok egyébként is nagy klasszikusok, de ebben a szezonban szinte kihagyhatatlanok, amennyiben tüzesebb színre vágyunk a mínuszokban.

2. Zöld cunami

@heluviee

just binged the summer I turned pretty,, team connie baby<33 #nails #fallnails #nailinspo #greennails #greenchromenails #chromenails

♬ original sound – marianne

A zöld köröm minden árnyalatában telitalálat lesz a következő hónapokban. Válasszunk bátran egy sötétebb smaragd verziót, vagy akár olívazöld tónusokat, egyaránt frissességet és harmóniát hozhatunk velük a hűvösebb téli napokba.

3. Maradnak a metálfények

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nails Catchy Ideas (@nailscatchyideas) által megosztott bejegyzés

A króm és metálfényű körmök messze nem számítanak új belépőknek, főleg a téli körömdivat terén. Akkor lesz jó választás nekünk, ha szeretjük az extravagáns és futurisztikus hatást. Az arany, ezüst, réz és a rózsaarany tónusok különösen jó választásnak számítanak a következő szezonban, ragyogóan kiemelik a körmöket.

4. Matt finish puha tónusokkal

@maxieallure.mcr

Matte Grey Winter Nails 😍 #manchesternailtech #manchesternail #manchesternailsartist

♬ Memory Reboot – Narvent & VØJ

A matt körömlakkok egészen izgalmas választásnak – nem mellesleg pedig – visszatérőnek számítanak az idei téli körömtrendek közt. Különösen a tompább, puha színek divatosak – ahogy a sminkek terén is most –, így például a levendula, a púderrózsaszín vagy a szürkéslila.

5. Átlátszó alap minimalista díszítéssel

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nail Salon | Gold Coast (@paintboxnailsandbeauty) által megosztott bejegyzés

A letisztult, minimalista külső továbbra is nyerő a téli köröm kategóriában. Ebben az esetben ez egy átlátszó vagy nude körömalapot jelent, amire egyszerű, apró díszítések kerülhetnek, de ha extrábbat szeretnénk, jöhetnek a kristályok vagy egyszerű, netán kanyargósabb, látványosabb vonalak.

Fotó: Getty Images