Csokibarna ünnepi francia manikűr: ezért lesz a téli körmök non plus ultrája

2023. december 16.
A csokibarna árnyalatok roppant népszerűek a körmök esetében is 2023/24-es téli szezonban. Viszont ha még nem próbáltuk a csokibarna francia körmöket, az ünnepi szezon tökéletes alkalom rá. Sosem akarunk más manikűrt ezután!
Csokibarna ünnepi francia köröm
  • A csokibarna ünnepi francia köröm elegáns és kifinomult.
  • Ne gondoljuk, hogy egy barna és/vagy francia köröm csak unalmas, elcsépelt és hétköznapi lehet! 
  • Mutatjuk, miért imádja az Instagramon mindenki a 2023-as ünnepi szezonban a csokibarna francia körmöket!

A 2023-as karácsony egyik legnagyobb trendje egyértelműen a piros francia köröm. Ugyanakkor az is tény, hogy a csokibarna, kakaós, eszpresszós árnyalatok is nagyot mennek idén télen. Ha ezt a kettőt összeadjuk, máris megkapjuk azt az ünnepi manikűrt, amit sosem akarunk majd másra cserélni: a csokibarna francia körmöket!

Ezért szeretjük a csokibarna körmöket

@amberjhnails_

🍫🫶🏼✨🤎 #gelnails #frenchnails #autumnnails #fallnails #brownnails #nailinspo

♬ It’s Been A Long, Long Time   – Harry James and His Orchestra, Vocals by Kitty Kallen

Az egyik legerőteljesebb semleges szín a palettán kétségkívül a csokibarna: intenzív, van mélysége és erős. Nem véletlenül tartják az elegancia és kifinomultság árnyalatának is. Arról nem is beszélve, hogy ünnepi körmökhöz is ideális színválasztás, hát még ha francia manikűrt készítünk vele.

Az Instagram is felfedezte a csokibarna ünnepi francia körmökben rejlő végtelen lehetőségeket. És persze azt is, hogy nincs ennél menőbb és látványosabb francia köröm. Ha körülnézünk a közösségi oldalon, rengeteg változatot láthatunk, amik között biztosan megtaláljuk azt a csokibarna francia körmöt, ami számunkra ideális lehet.

A minimalistáknak nem kell túlgondolni ezúttal sem az ünnepi francia körmöket: nude alapra jöhetnek a csokiszínű körömvégek. Aki viszont kísérletezne a manikűrrel, csak a fantáziája szab határt a mintáknak és technikáknak. Kipróbálhatjuk például irizáló alappal, ami még ünnepibbé teszi a francia körmöket.

Különösen szilveszteri körömként mutat jól, ha a csokiszínű ünnepi francia körmöket egy kis csillámmal dobjuk fel. Emellé mindenképp valami visszafogott színű ruhát képzelünk el, amit az ünnepi francia körmök tesznek hangsúlyossá.

Az állatminták szerelmesei játékosabbá tehetik a francia körmöket anélkül, hogy a kifinomultság és elegancia csorbát szenvedne. A barna körömlakk tökéletes alapot ad ehhez is.

Hogyan válasszuk ki, melyik a nekünk megfelelő ünnepi francia köröm?

Az, hogy milyen manikűr optimális számunkra, több tényező függvénye. 

  1. Otthon készítjük el az ünnepi francia körmöket vagy manikűröshöz megyünk?
  2. Ha saját magunk festjük ki a körmeinket, válasszuk inkább az egyszerűbb manikűrt, amikor csak a körömvégeket festjük a klasszikus francia manikűrnek megfelelően csokibarnára. 
  3. A bonyolultabb változatok – például az állatmintás csokibarna ünnepi köröm – elkészítését bízzuk megfelelő szakemberre, aki gyakorlottan bánik az ecsettel.

A végeredmény garantáltan látványos ünnepi francia köröm lesz, és biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg bókot kapunk majd a csokibarna manikűrünkért.

Forrás: Marie Claire Spain, fotó: Getty Images