A 80 éves Michael Douglast fülig szerelmesen köszöntötte felesége, Catherine Zeta-Jones

2024. szeptember 25.
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas megható képekkel köszöntötték egymást születésnapjukon. A házaspár egy napon született, és most sem mulasztották el a romantikus, kedves gesztust.
Catherine Zeta Jones Michael Douglas születésnap

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas hosszú ideje tartó, boldog házasságában egy igazán kedves momentum évről évre, hogy mindketten ugyanazon a napon ünneplik a születésnapjuk. A szeptember 25-i jeles napról pedig megható posztokban emlékeztek meg közösségi oldalukon.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas évtizedek óta él boldog házasságban

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas évtizedek óta él boldog házasságban

Catherine Zeta-Jones 55. születésnapja alkalmából egy régi fotót tett közzé, mely még 25 évvel ezelőtt készült, amikor férjével kapcsolatuknak egészen az elején jártak. A képen a most 80. születésnapját ünneplő Michael Douglas átöleli párját és egy puszit ad neki, mialatt a színésznő kedvesen mosolyog a kamerába. A képhez ezt írta: „Boldog születésnapot Michaelnek és nekem! Ezek voltunk mi 25 évvel ezelőtt a születésnapunkon! Teljes szívemből szeretlek!”

Michael Douglas sem maradt el a romantikus gesztussal: ő egy gyönyörű felvételt tett közzé a színésznőről, és azt írta mellé: „Születésnap-testvéremnek: szeretlek teljes szívemből! Legyen az új éved a legjobb!”. Felesége pedig nyomban meg is köszönte ezt egy szeretetteljes hozzászólással: „Köszönöm, drágám!!!!”

A sztárpár hosszú és boldog házasságot tudhat maga mögött, hiszen csaknem 25 évvel ezelőtt, 2000-ben házasodtak össze New Yorkban. Két gyermekük született: a most 23 éves Dylan és a 20 éves Carys, míg a színésznek korábbi házasságából is született egy fia, a 44 éves Cameron.

Korábban, egy májusi interjúban Michael Douglas elmesélte, hogyan ismerte fel, hogy Catherine Zeta-Jones az igazi számára. A színész szavaiból kiderült, hogy közös szenvedélyük, a golf hozta őket közelebb egymáshoz. „Amikor megtudtam, hogy Catherine szereti a golfot, azt gondoltam, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” – emlékezett vissza mosolyogva.

A pár a mai napig nagy tisztelettel és rajongással beszél egymásról.

A pár a mai napig nagy tisztelettel és rajongással beszél egymásról

A pár most is boldogan ünnepli közös életüket, és láthatóan még mindig megvan köztük az a mély szeretet, ami kapcsolatukat ilyen erőssé tette az évek során.

Forrás: DailyMail, Fotók: GettyImages