Palvin Barbi és Justin Bieber kapcsolatáról pletykálnak – mit szól ehhez Dylan Sprouse?

2024. október 10.
Hirtelen a fél világ azt találgatja, milyen kapcsolat fűzhette össze Palvin Barbit és Justin Biebert, ám a modell tagadja, hogy valaha is jártak volna.
Palvin Barbi és Justin Bieber kapcsolatáról pletykálnak

A héten megfordult Palvin Barbi Sydney-ben, és ki tudja, miért, de a külföldi sajtóban fellángolt egy régi pletyka arról, hogy Justin Bieberrel járt.

Állítólag Palvin Barbara 2012-ben Sydney-ben töltötte az éjszakát Justin Bieberrel, aki közben még Selena Gomezzel randevúzgatott. A 31 éves modell anno egy Victoria’s Secret-show kulisszái mögött találkozott Justin Bieberrel és azonnal egymásra találtak.

Később az Oroszlánkirály Broadway-előadásán fotózták le őket együtt. Akkoriban Palvin Barbi ragaszkodott hozzá, hogy csak barátok.

Igaz vagy sem, egy biztos: Palvin Barbi mesésen nézett ki, mikor a minap lencsevégre kapták Sydney-ben, amint a fodrászával, Owen Goulddal sétált.

Palvin Barbi egy szűk kis fekete ruhát viselt, miközben a kikötői kilátásban gyönyörködött. Fekete, átlátszó harisnyával, egy színben azonos hosszú kabáttal és egy napszemüveggel tette még káprázatosabbá a megjelenését. Egy sárga Versace kézitáskával egészítette ki a szettjét.

Bármi is volt Palvin Barbi és Justin Bieber között, a modell szíve már régóta foglalt. 2017-ben találkozott először Dylan Sprouse-zal. Utána hat hónapig nem is beszéltek, majd Palvin Barbi felhívta, és három hónapig beszélgettek, mielőtt találkoztak Kínában. 

„Kínában kellett volna dolgoznom, aztán lemondták a munkát. Azt kérdeztem: „Őrültségnek tartod, hogy még mindig el akarok menni és látni akarlak? Mert annyira izgatott voltam” – mesélte Palvin Barbi a People-nek.

Végül négy együtt töltött év után Dylan Sprouse fél térdre ereszkedett, és 2022 szeptemberében megkérte Palvin Barbi kezét. A pár 2023-ban házasodott össze és nemrég ünnepelték az első évfordulójukat.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images