Palvin Barbi bikinis fotója letarolta az internetet – mindenkit megőrjített a tökéletes alakjával

2024. június 07.
Palvin Barbinak sikerült felrobbantania az internetet és futótűzként terjed a bikinis fotója. A dögös modell bizony nem sokat bízott a képzeletre.
Palvin Barbi bikinis fotóján kattog az internet

Hivatalosan is elkezdődött a nyár a 30 éves modellnél, és a rajongói legnagyobb örömére kiposztolt magáról egy szívdöglesztő bikinis fotót. Palvin Barbi a ViX Paula Hermanny fürdőruhamárkát reklámozza a zöld és aranydíszítésű bikinijével, ami természetesen nem sokat takar, így bátran meg lehet csodálni a világsztár tökéletes alakját. A modell maga a megtestesült természetesség a sminkjével, valamint a barna hajával együtt, és bikinis képe minden bizonnyal sokak kedvét meghozta egy hűsítő csobbanáshoz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Bikinis és szexi fotókkal lepi meg a rajongóit Palvin Barbi

Palvin Barbi már februárban is feltüzelte az internetet, mikor kilőtt magáról az Instagramra egy fotót, amin egy fekete bikiniben pózolt, szintén a ViX Paula Hermanny márkát reklámozva.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Ugyanakkor a mostanában egyre többet posztoló Palvin Barbi nemcsak a bikinik, hanem a pucérruhák szerelmese is lett. Az idei cannes-i filmfesztiválon viselt áttetsző, fekete csipkeruhájával lazán ellopta a show-t.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Májusban káprázatosabbnál káprázatosabb fotókkal örvendeztette meg a rajongókat Palvin Barbi, amikből az is kiderül, hogy folyamatosan úton van, és mikor épp nem vörös szőnyeges eseményeken vesz részt, akkor fotózásokra és divatbemutatókra jár. Remélhetőleg júniusban is megcsodálhatjuk a legújabb ruhakölteményeit és megtudhatjuk, hová mennek nyaralni férjével, Dylan Sprouse-zal.

@marieclairehun

Palvin Barbi továbbra is elkápráztat mindekit szépségével és ragyogó szettjeivel a cannes-i filmfesztiválon.❣️ Olvass bővebben a modell ruháiról a marieclaire.hu-n! #cannesfilmfestival #cannes #cannes2024 #barbarapalvin #palvinbarbara #fashion

♬ supernatural – greeedyari

Fotó: Getty Images