Palvin Barbi csipkés pucérruhájában végzet asszonyaként vonult Cannes-ban

2024. május 21.
Csak kapkodjuk a fejünket! Mióta Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztivál helyszínére, nincs nap, hogy ne kápráztatna el bennünket csodás ruhájával. A következőkben sorra vettük a magyar modell eddigi legjobb szettjeit.
Palvin Barbi Cannes
  • Az évente megrendezésre kerülő cannes-i filmfesztivál az egyik legjelentősebb filmes esemény.
  • Az idei rendezvény május 14-én vette kezdetét.
  • Néhány napja Palvin Barbi is megérkezett, és szebbnél szebb ruhákban vonult a vörös szőnyegen.

cannes-i filmfesztivál az egyik legcsodálatosabb esemény a hírességek naptárában. Az alkalom minden évben vonzza Hollywood legnagyobb sztárjait, ahol lélegzetelállító ruhakölteményekben, festői környezetben vesznek részt a filmpremiereken. Az A-listás sztárokhoz idén Palvin Barbi is csatlakozott. A magyar modell szombaton érkezett a francia Riviérára, és az elmúlt napokban szebbnél szebb ruhákban mutatta meg magát. 

@marieclairehun

Palvin Barbi szombaton érkezett meg Cannes-ba az idei filmfesztiválra. A magyar modell szebbnél szebb ruhákban mutatja meg csodálatos alakját. 🤩 #palvinbarbara #barbarapalvin #cannes #cannesfilmfestival #cannes2024 #fashion #fashiontiktok #redcarpet #divat

♬ suara asli – Danzzz!! – Danzzz!!

Lássuk Palvin Barbi csodás ruháit a cannes-i filmfesztiválról!

Palvin Barbi pucérruhája Cannes vörös szőnyegén

Csodás pucérruhában Palvin Barbi Cannes-ban

Csodás pucérruhában Palvin Barbi Cannes-ban

Tegnap este Palvin Barbi valódi végzet asszonyaként lépett Cannes vörös szőnyegére. A modell egy fekete, csipkés Michael Kors pucérruhát viselt, vibráló vörös rúzzsal kiegészítve. Palvin Barbi hosszú, hullámos haja lazán omlott a vállára, tökéletessé téve a megjelenését.

Palvin Barbi mesésen festett Cannes-ban

Mesésen festett Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi csillogó ruhája Cannes-ban

Palvin Barbi flitterekkel díszített ruhája Cannes-ban

Flitterekkel díszített ruhában Palvin Barbi Cannes-ban

Tegnap Palvin Barbi egy másik Michael Kors ruhában is megmutatta magát: a magyar modell egy Michel Kors vacsorán vett részt a Martinez Beachen ebben a flitterekkel díszített fekete szettben.

Palvin Barbi kivágott ruhája Cannes-ban

Palvin Barbi tegnap este Cannes-ban

Vasárnap este Palvin Barbi Cannes-ba

Palvin Barbi vasárnap este Roberto Cavalli Exclusive partiján vett részt és egészen elképesztően nézett ki. A modell egy testhezálló, csíkos Roberto Cavalli ruhát viselt, amit hasnál egy szexi kivágás, illetve egy kék köves elem díszített. Amikor Palvin Barbi megfordult, láthatóvá vált, hogy a kivágás a ruha hátulján is folytatódott, és még dögösebbé tette a modell megjelenését.

Palvin Barbi csodásan festett Cannes-ban

Csodásan festett Palvin Barbi Cannes-ban

Palvin Barbi visszafogott eleganciája Cannes-ban

Szombaton érkezett meg Palvin Barbi Cannes-ba, és a lesifotósok rögtön két, kifejezetten stílusos, ám kicsit visszafogott szettben is lencsevégre kapták. Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban, egy nagyon elegáns, fekete nadrágkosztümben, amit egy narancsszínű napszemüveggel dobott fel.

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban

Elsőként Palvin Barbit a Hotel Martinez előtt fényképezték le Cannes-ban

Később Palvin Barbi a fekete szettet egy barna-fehér összeállításra cserélte, ám a narancsszínű napszemüveghez továbbra is ragaszkodott.

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Palvin Barbi megérkezett a cannes-i filmfesztiválra

Fotó: Getty Images