Palvin Barbi egy gyönyörű ezüst pucérruhával vette le a lábáról a közönséget

2024. május 27.
Palvin Barbi az elmúlt napokban szebbnél szebb ruhakölteményekben lopta be magát a közönség szívébe. Ezúttal egy gyönyörű ezüst pucérruhában mutatta meg alakját.
Palvin Barbi egy gyönyörű ezüst pucérruhával vette le a lábáról a közönséget

Az utóbbi pár napban bebizonyosodott, hogy a cannes-i filmfesztivál imádja Palvin Barbit, a magyar topmodellt. Barbi az esemény kiemelt vendégének számít, így idén is részt vett a filmszakma egyik legnívósabb eseményén. A rendezvényen Barbi szebbnél szebb ruhakölteményekben jelent meg, így nem csoda, hogy szinte mindenkinek leesett az álla. Volt, hogy csábító istennőként tündökölt a vörös szőnyegen, máskor a végzet asszonyaként libbent be a az eseményre, de akadt olyan is, amikor tündérhercegnőként ragyogott. 

Palvin Barbi utoljára 2018-ban járt a cannes-i filmfesztiválon, így nem csoda, hogy idén csupa különleges ruhában szeretné magára irányítani a fotósok figyelmét. Barbi – ahogyan azt már tőle megszokhattuk – ismét egy szexi, azonban annál elegánsabb ruhában lopta be magát a rajongói szívébe. A modell stylistja, Marc Eram Instagram-oldalán osztotta meg Barbi gyönyörű ezüst pucérruháját.

A maxiruhának láthatóan minden részletét alaposan kidolgozták, így a csillogós mintáknak köszönhetően a ruha olyan hatást kölcsönöz, mintha egy sellőt látnánk magunk előtt. Az Oscar de la Renta ház által készített ruhához Barbi egy fekete pántos magas sarkút és néhány minimális kiegészítőt választott. Haját kontyba tűzte, enyhén füstös sminkje pedig remekül passzolt letisztult ruhájához.

A világhírű magyar szupermodell legutóbb egy barackszínű pánt nélküli ruhában lejtett végig a vörös szőnyegen, ami olyan volt, mintha egyszerűen ráöntötték volna.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images