Izzott a levegő Cher és a 40 évvel fiatalabb szerelme között a Victoria’s Secret divatbemutatón

2024. október 16.
Nem egyedül érkezett Cher a Victoria's Secret bemutatóra, ugyanis csatlakozott hozzá a szuperfiatal pasija is, Alexander Edwards, aki szemmel láthatóan rajong az énekesnőért.
Cher és pasija a Victoria's Secret bemutatón 

A 78 éves Cher és szerelme, a 38 éves Alexander Edwards szerelmesen, egymásba karolva jelentek meg a Victoria’s Secret bemutatón.

Cher egy hosszú szürke blézert viselt, alatta pedig egy mélyen dekoltált, strasszokkal borított fekete felsőt. Szettjét egy többszínű bőr gaucho nadrággal fejelte meg, ami mélylila, szürke és sötétzöld árnyalatokban pompázott.  A határokat feszegető divatjáról ismert stílusikon egy többrészes lila övvel, valamint szikrázó ezüst ékszerekkel dobta fel a megjelenését. Szőke tincseit hullámokban viselte, és mindent összevetve, rendkívül fiatalos volt az énekesnő megjelenése.

Cher pasija, Alexander Edwards egy fekete öltönyben feszített, fehér inggel és egy mintás nyakkendővel. A napszemüveget viselő férfi alig bírta levenni a kezét az énekesnőről és még az arcát is megcsókolta a kamerák kereszttüzében, ettől pedig Cher jóformán úszott a boldogságban.

Cher és pasija a Victoria's Secret bemutatón

Cher és pasija a Victoria’s Secret bemutatón

Cher és Edwards még 2022 szeptemberében ismerkedtek meg a Paris Fashion Weeken, a Versace következő évi bemutatóján pedig már nyilvánosan is felvállalták szerelmüket, majd 2023 májusában egy rövid időre szakítottak egymással. Egy ideje azonban már lehet tudni, hogy a páros újra együtt van, és a jelek szerint szerelmesebbek, mint valaha! Cher korábban azt nyilatkozta, egyáltalán nem tervezte, hogy szerelembe esik egy több évtizeddel fiatalabb férfival, de úgy tűnik, a sors másképp hozta a dolgot.

Legutóbb Cher és barátja Milánóba látogatott, hogy megnézzék a Dolce & Gabbana: From the Heart to the Hands című kiállítást a Palazzo Realéban, ahol szintén kéz a kézben sétáltak.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images