A 78 éves Cher 30 évvel ezelőtti ikonikus ruhájában lépett fel

2024. május 24.
Cher is megjelent a cannes-ban tartott amfAR-gálán, ahol 30 évvel ezelőtti dögös ruhájában kápráztatta el a közönséget.
Cher

Cher sem maradhatott ki az impozáns amfAR-gáláról, ahol a HIV/AIDS-kutatások támogatására gyűjtenek pénzt minden évben. A rendezvény a cannes-i filmfesztivállal egy időben kerül megrendezésre minden évben a francia Riviérán és mágnesként vonzza a sztárokat.

A gála egy vacsorából, divatbemutatóból és zenei fellépők előadásaiból áll össze, akik közül az egyik nagy meglepetés a 78 éves Cher volt. De nemcsak az énekesnő fellépésétől, hanem a fellépőruhájától is leesett a közönség álla. Cher ugyanis a közel 30 évvel ezelőtti, If I Could Turn Back Time című dalának klipjében viselt ruháját öltötte magára.

A fekete, mélyen kivágott, neccharisnyával és bőrdzsekivel kombinált body már három évtizeddel ezelőtt is nagyon szexi volt, és kevesen tudták volna elképzelni egy 78 éves nőn. De Chert nem hatja meg, mások hogy képzelik el egy közel 80 éves ember ruhatárát.

Heidi Klum is a meghívottak között volt, az ő Insta-storyjából hoztunk néhány fotót az óriási bulit kerekítő Cherről.

 

Cher óriási hangulatot csinált ikonikus ruhájában

Cher óriási hangulatot csinált ikonikus ruhájában

Cher óriási hangulatot csinált ikonikus ruhájában

Cher óriási hangulatot csinált ikonikus ruhájában

Ha valakinek nem ugrana be sláger, amelynek klipjében Chert először láthattuk ebben a felejthetetlen szerelésben, annak mutatjuk a videót! Az If I Could Turn Back Time című dal videóklipje nemcsak Cher ruhája miatt maradt emlékezetes, hanem azért is, mert egy hadihajó fedélzetén forgatták le.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images