60 éves Kamala Harris politikus és divatcsillag: ezek az eddigi legjobb ruhái, amikben kampányolt

2024. október 21.
Még tart az amerikai elnökválasztási kampány, ahol Kamala Harris is ringbe szállt az elnökjelöltségért. Megmutatjuk a legjobb ruhákat, amikben eddig kampányolt a divatos politikus!
Ezek Kamala Harris eddigi legjobb ruhái, amikben kampányolt
  • Kamala Harris 1964. október 20-án született a kaliforniai Oaklandben és ma ünnepli 60. születésnapját.
  • Joe Biden visszalépése után Kamala Harris bejelentette, hogy indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért.
  • Lássuk Kamala Harris ruháit, amikben eddig kampányolt az elnökségért.

Kamala Harris 39 éves korában lett első fekete nőként San Francisco államügyésze. Hét évvel később ő lett az első fekete nő, aki megszerezte Kalifornia állam legfőbb államügyészi pozícióját.

Megfizethető lakhatást, méltányos béreket és a középosztály megerősítését ígérte Kamala Harris, amennyiben megválasztják őt az USA elnökének. Ha megnyeri az elnökválasztást, akkor ő lehet az Egyesült Államok történetének első fekete női elnöke.

A kampányok során mindig körültekintően választja meg az öltözékét. Kamala Harris előszeretettel viseli a kék, a lila és a fehér különböző árnyalatait, ugyanakkor stílusa kimondottan eklektikus és ez nem véletlen, mert ez hasonlít ahhoz, ahogyan a hétköznapi nők ténylegesen öltözködnek a mindennapi életükben.

Íme Kamala Harris eddigi legjobb ruhái, amiket az elnökválasztás során a kampányokon viselt:

1. Október 8.: Kamala Harris szürke kosztümben

Kamala Harris legutóbbi televíziós interjúja a The Late Show-ban Stephen Colberttel volt, ahol ragaszkodott a kényelmes klasszikusokhoz, amelyeket a legjobban ismer: szürke öltöny, fekete felsővel és egy kétsoros gyöngy nyaklánc, hozzáillő fülbevalókkal.

Kamala Harris szürke kosztümben

Kamala Harris szürke kosztümben

2. Szeptember 20.: Kamala Harris lila kosztümben

Oprah támogatásának megszerzése nagy dolog a politika világában: hivatalosan is független, és nem gyakran támogatja a jelölteket nyilvánosan. Kamala Harris miközben Oprah-val beszélgetett egy sötét padlizsánlila színű kosztümöt viselt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés

3. Szeptember 18.: Kamala Harris púderkék kosztümben

Egy washingtoni konferencián Kamala Harris visszatért az egyik kedvenc színéhez, és egy púderkék kosztümöt viselt. Ez a szín jelzi a Demokrata Párt és a saját stílusa iránti elkötelezettségét.

Kamala Harris púderkék kosztümben

Kamala Harris púderkék kosztümben

4. Szeptember 14.: Kamala Harris fekete flitteres ruhában

Kamala Harris egyik legjobb ruhája ez a LaQuan Smith tervezte fekete flitteres ruha volt, amit egy díjátadón viselt Washingtonban. A hosszú ujjú és aszimmetrikus nyakkivágású, földig érő ruha igazán látványossá tette az elnökjelölt megjelenését.

Kamala Harris fekete flitteres ruhában

Kamala Harris fekete flitteres ruhában

5. Augusztus 23.: Kamala Harris tengerészkék kosztümben

Kamala Harris határozottan elnökjelöltnek tűnt, mikor elfogadta pártja jelölését a sötétkék kosztümjében és a csíkos, masnis blúzában.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Esquire (@esquire) által megosztott bejegyzés

6. Augusztus 19.: Kamala Harris kókuszbarna kosztümben

A Demokratikus Nemzeti Kongresszus első estéjén Chicagóban Kamala Harris egy kókuszbarna kosztümben kampányolt, ami egy blézerből, kiszélesedő nadrágból és egy fehér blúzból állt.

Kamala Harris kókuszbarna kosztümben

Kamala Harris kókuszbarna kosztümben

7. Augusztus 16.: Kamala Harris élénkkék kosztümben

Kamala Harris egyik legjobb ruhája az elnökválasztás során ez a kék színű kosztüm volt, amit az észak-karolinai Raleigh-ben viselt kampánynapon.

Kamala Harris élénkkék kosztümben

Kamala Harris élénkkék kosztümben

8. Augusztus 7.: Kamala Harris fehér blézerben

Friss és üde megjelenést kölcsönzött Kamala Harrisnek az elnökválasztási kampány során ez a fehér blézer színben azonos felsővel, amihez bézs színű nadrágot párosított a wisconsini Eau Claire-ben.

Kamala Harris fehér blézerben

Kamala Harris fehér blézerben

9. Július 25.: Kamala Harris szilvaszínű kosztümben

Kamala Harris nem fél attól, hogy megismételje egy korábbi öltözéket, és július 25-én ismét felvette Irene Neuwirth kétsoros gyöngy nyakláncát. A kedvelt kiegészítőt ezúttal egy szilvaszínű kosztümhöz, fekete pólóhoz párosította.

Kamala Harris szilvaszínű kosztümben

Kamala Harris szilvaszínű kosztümben

10. Július 24.: Kamala Harris krémszínű kosztümben

A texasi Houstonban a helyi vezetőkkel való találkozásra Kamala Harris egy krémszínű kosztümöt viselt, pezsgő színű felsővel, amihez vaskos Tiffany aranyláncot párosított, amiből nagy botrány kerekedett, mikor kiderült, hogy 62 000 dollárba kerül. Természetesen azok, akik követik a hírességek divatját, tudják, hogy a nagy márkák rendszeresen adnak kölcsön drága ékszereket a sztároknak és a kampánykörútjukat folytató politikusoknak is.

Kamala Harris krémszínű kosztümben

Kamala Harris krémszínű kosztümben

Forrás: Marie Claire, Fotó: Getty Images