Barack Obama lánya komoly lépésre szánta el magát: megvált apja vezetéknevétől

2024. február 26.
Malia Ann Obama nemrég komoly lépésre szánta el magát, ugyanis megvált édesapja, az Egyesült Államok egykori elnökének vezetéknevétől. A döntésében hamarosan debütáló filmje nagyban közrejátszott.
Barack Obama lánya megválik édesapja vezetéknevétől

Néha áldás, olykor pedig átok lehet egy híres ember gyerekének lenni, vagy a kettő egyszerre. 2022-ben az internet leleplezett egy hatalmas összeesküvést, ami nem más, mint hogy Hollywoodot a családi kötelékek láthatatlan hálózata mozgatja. Nagyon úgy tűnik, hogy minden új, feltörekvő színész és modell egy híres szülővel rendelkezik, éppen ezért már nem a „hírességek gyerekeként” emlegetik őket, hanem „nepobébiként”

Malia Ann Obama, vagyis az Egyesült Államok egykori elnökének lánya rendezőként kezdte pályafutását. Nem titok, hogy szenvedélye a filmezés, éppen ezért 2017-ben gyakornoki pozíciót kapott Harvey Weinstein producer mellett. Az idei év azonban különleges lesz a fiatal lány számára, hiszen a Sundance Filmfesztiválon megjelenik a The Heart című rövidfilmje. A film egy anya és fia kapcsolatáról szólt, amelyet Malia írt és rendezett. Ennek következtében pedig egy komoly lépésre szánta el magát.

Ahelyett, hogy a családi nevét használta volna, elhagyta családnevét, így majd csak Malia Ann néven debütál a film. A közönséget megosztotta Malia döntése. Egyesek szerint bátor, hogy egyedül próbál nevet szerezni magának a filmszakmában, míg mások azt gondolják, hogy a döntéssel csak megpróbál „elsunnyogni” a nepobébi kifejezés elől.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images