A 62 éves Meg Ryan visszatért a vörös szőnyegre, és túlragyogott mindenkit

2024. október 22.
Meg Ryan évtizedeken át csak ritkán, vagy szinte egyáltalán nem állt ki a nyilvánosság elé. Az utóbbi időben ez megváltozni látszik, úgy tűnik végre visszatért Hollywoodba.
Meg Ryan visszatért

Meg Ryan is részt vett a hétvégén Los Angelesben tartott Academy Museum gálán, ahol Hollywood színe-java felvonult. A 62 éves színésznő dacolva az őszi divattal egy vidám virágos ruhát választott az alkalomra. Sikkes megjelenését egy fekete nyitott orrú szandállal, finom ezüst nyaklánccal és vaskos gyűrűvel egészítette ki. Mindeközben a haját a rá jellemző, laza hullámokba formázta.

Meg Ryan egy majd’ 20 éves szünet után tért vissza Hollywoodba, hogy újra filmekben és filmeken dolgozhasson. „Azért vettem ki ezt a hatalmas szabadságot a munkából, mert úgy éreztem, hogy az emberi létemnek annyi egyéb oldala is van még, amin dolgozni szerettem volna. Inkább munkaként szeretek a színészkedésre gondolni, és nem életstílusként. Így sokkal jobban kezelem a dolgot” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Meg Ryan 15 éves szünet után tért vissza Hollywoodba

Meg Ryan 20 éves szünet után tért vissza Hollywoodba

Mi történt Meg Ryannel?

Meg Ryan a ‘ 90-es évek romkomjainak koronázatlan királynője évekig megkerülhetetlen volt Hollywoodban. Karrierje azonban a 2000-es évek elején megtorpant – abban az időszakban, amikor a női sztároknak töménytelen mértékű szexizmussal kellett megküzdeniük. A nézők azután fordultak el tőle, mikor megpróbált kilépni a cuki szomszédlány karakteréből, és 2003-ban szerepet vállalt a Nyílt seb című erotikus thrillerben. Nem tudták megbocsájtani, hogy  Meg Ryan az „ártatlan naiva” képes volt „bemocskolni” magát. 

Ugyanebben az időszakban történt, hogy a színésznő házassága tíz év után zátonyra futott, amiben a pletykák szerint nagy szerepe volt annak is, hogy a Túszharc című film forgatása közben Meg Ryan intim közelségbe került Russel Crowe-val. Mivel a színésznő akkor még házasságban élt, a média támadásba lendült, és Meg Ryant darabokra szedték. 

A rajongók legnagyobb örömére azonban 2023-ban Meg Ryan visszatért a mozivászonra. A Mi lesz később című romantikus-komikus filmben David Duchovnyval szerepelt együtt.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images