Meg Ryan 13 év kihagyás után ismét romantikus vígjátékot forgat

2022. május 05.
Több mint egy évtizedig távol tartotta magát a romantikus vígjátékoktól Meg Ryan, ám most nemcsak főszereplője, de rendezője is lesz az új filmjének.

A hatvanéves színésznő partnere David Duchovny lesz a What Happens Later című filmben, mellyel 13 év kihagyás után visszatér gyökereihez a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője, Meg Ryan. Sőt, rendezője is lesz a filmnek, ahogy az a közösségi oldalán közzétett posztból kiderült.

meg-ryan-romantikus-vigjatek

A film forgatókönyve Steven Dietz Shooting Star című színdarabja alapján készül, Meg Ryan és Kirk Lynn író közösen dolgozik rajta. A film két főszereplője, Willa (Meg Ryan) és Bill (David Duchovny) sok-sok évvel korábban szerelmespár voltak. Szerencsére – ahogy az a romantikus vígjátékokban lenni szokott – egyszer csak összetalálkoznak – több évtizeddel szakításuk után – egy behavazott repülőtéren. Willa és Bill nosztalgiáznak a múlton, és fenntartásokkal ugyan, de ismét közelebb kerülnek egymáshoz. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Bár Meg Ryan olyan nagy sikerű romantikus vígjátékokban lopta be magát a szívünkbe, mint a Harry és Sally vagy a Szerelem hálójában, 2009-ben játszott utoljára ilyen filmben, a Rabulejtő szerelemben. A színésznő azóta leginkább tévésorozatokban tűnt fel, mint például a Web Therapy, 2015-ben pedig háborús filmet rendezett, melyben szerepelt is, az Ithacát.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!