Kreativitás korlátok nélkül!

2024. augusztus 11.
Anthony Mascolo és csapata alapította meg a Bed Head by Tigi márkát azzal a céllal, hogy olyan termék kerüljön a piacra, amely a hajápolást új szintre emeli. Olyan termékekre vágytak, amilyenek még nem voltak korábban, ezért megalkották a professzionális, szalonminőségű hajformázókat, amelyek merészen a feje tetejére állították a trendeket.

A Tigi Bed Head hajformázói azért születtek, hogy a fodrászok ambícióiknak és kreativitásuknak megfelelően olyan frizurákat készíthessenek, amelyek korlátok nélküli lehetőséget kínálnak a határaik feszegetéséhez.

A Tiginek köszönhetően pedig ezek a professzionális termékek kikerülhettek a drogériák piacára is, így mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy megélje a saját kreativitását és önkifejezését – szalonminőségű termékekkel, otthon is.

A mai trendek lehetővé teszik, hogy az otthoni hajápoláshoz profi termékeket használjunk, így hajunk ápoltabb és egészségesebb lehet, akár fodrász nélkül is. A Tigi termékeivel pedig a hajformázást is tökéletessé tehetjük, már a saját fürdőszobánkban is.

Miben más a Tigi Bed Head, mint a többi hajformázó?

A Bed Head szabadságot ad, hogy megmutathassuk a világnak, milyenek vagyunk legbelül. A frizuránknak így csak a kreativitásunk szabhat határt. Egyedi, jellegzetes illatukkal még izgalmasabbá teszik a termékek használatát. Ikonikus, egzotikus és tropikus illatai a citrusostól a gyümölcsös és orientális aromákig terjednek – férfiaknak, nőknek egyaránt.

Kiemelkedő választékuknak köszönhetően minden hajtípusra megtalálhatjuk a legprofibb stylingterméket a Bed Head különlegességei között, hiszen hét termék is elérhető már a dm drogériák polcain:

A termékek között megtalálható két hajsűrűség-növelő-dúsító termék, amelyek kifejezetten a lelapuló hajra nyújtanak megoldást. (Small Talk, Queen for a Day).

A göndör hajú fogyasztók számára a Curl Amplifier hajban hagyható hajkrém segíti kihangsúlyozni és még definiáltabbá tenni a göndör fürtöket.

Extra ragyogásért és a szöszösödés ellen az After Party tápláló hajkrém nyújt segítséget.

A rövid haj rajongóinak egy matt hatású Manipulator Matt wax is elérhetővé vált, amelyből kis mennyiséggel is csodákat lehet elérni. Nem hagy ragadós érzetet a hajon és extra tartást nyújt egész napra.

A hosszú haj fixálását a Masterpiece hajspray-vel biztosíthatjuk, ami extraerős tartást és ragyogást nyújt a hajnak egész napra.

És végül hajformázás nincs hővédelem nélkül, így a Some Like It Hot Hővédő Spray-vel a haj védelme sem marad el, sőt ez a termék még a párás időjárás ellen is kiváló, hiszen párataszító tulajdonsággal rendelkezik.

A Bed Head by Tigi hajformázók nem hagynak senkit magára, hiszen innovatív csomagolásuknak köszönhetően maximális segítséget nyújtanak a professzionális stylingtermékek használatához.  Minden termék csomagolásán edukációs QR-kód található, amit leolvasva minden információt megkaphatunk a termékről. Miután a hajformázók nagy része hőre aktiválódik, így a megfelelő használathoz elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a működésével és a hatásával.

Utolsóként pedig, de nem utolsósorban a 2022-ben megújult formula olyan új csomagolásba került, amely formáival és színeivel is kitűnik a szürkeségből, és kifejezi mindazt a kreatív energiát, ami a Bed Headet jellemzi.

A BED HEAD elvei

„Hiszünk abban, hogy senkinek sem kellene kompromisszumot kötnie stílusát és egyéniségét illetően. Ezért kínálunk professzionális hajápolási termékeket a maximális kreativitás kiéléséhez a színekre, illetve a haj állapotára való tekintettel.”

Promóció