Alternatív, de modern nőiesség – csodás fotósorozat

2018. szeptember 02.
Állandó szerzőnk és fotósunk, Bodnár Zsófi és csapata legújabb divatsorozatában összemosódik az egészen játékos, alternatív személy képe a modern módon nőies elemekkel. Főszerepben Ilka, az Art Models fiatal üdvöskéje, akit már a Revs magazin címlapján is láthattunk. Ezúttal egy avantgárd bisztróban testesítette meg a csapat által megálmodott modern nőt.

„A koncepció megalkotásánál fontos tényező volt számunkra, hogy különböző stílusirányzatokat harmonikusan párosítsunk egymással. Az editorial esszenciájában megtalálható a streetwear szubkultúrának stílusa és a nyers nőiesség egyaránt. A két szélsőséges perszóna finom egységet alkot egymással, amit az erős kontrasztokkal, és a styling esetében a különböző, markáns anyaghasználattal értük el”-mesél az inspirációról Wigand Bettina, stylist.

A különböző trendek  alkalmazása közül az átlátszó, műanyag anyagok asszociációja érződik legerőteljesebben. Nem csupán a styling esetében vehetjük észre ennek a trendnek az asszociációját, de az enteriőrben és a mozdulatok alkalmazásánál is egyaránt megjelenik egy egészen finom és észrevehetetlen formájában.  

Az editorial során a játékos és kifinomult mozdulatok keverednek egymással, és ezáltal a hangulat is enyhén eklektikus érzetet kelt.

4 fotó megtekintése

A sorozat további képeiért kattints a galériára!

Fotó: Bodnár Zsófi

Stylist: Wigand Bettina

Haj: Militaru Vivien

Smink: Leányfalvi Vanda

Model: Ilka @ArtModels

Helyszín: Chess Bisztró Budapest