Mit esznek a modellek? – Jablonczky Mónika

2018. július 13.
Tényleg csak üres salátalevelek kerülnek a modellek tányérjára vagy a sztereotípiákkal ellentétben néha ők is megesznek egy szaftos hamburgert vagy két marék töpörtyűt? – Ezúttal a júliusi lapszámunk csodaszép modelljét, Jablonczky Mónikát kérdeztük ki egy napi étkezéséről.

 Sziasztok, Jablonczky Mónika vagyok, hét éve a Visage modellje. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel genetikámból adódóan sosem kellett figyelnem az étkezésre. Én inkább a mértékletesség híve vagyok.

A reggeli, – mivel nem vagyok egy korán kelő típus, néha van, hogy nálam kimarad. Viszont ha sikerül időben felkelnem, és még érzem az erőt is magamban, akkor szeretem magam készíteni a reggelimet. Vagy esetleg ha a belvárosban akadna dolgom, akkor a Szimply-ben szoktam reggelizni.

Általában könnyedebb ételekkel kezdem a napot. Kedvencem a zabpehelylisztes, banános palacsinta, mivel egyszerű, gyorsan elkészíthető, és még egészséges is.

Ezt követően, ebédre jöhet egy kiadósabb lakoma is! Általában ez az étkezés nálam egy levesből és egy főételből áll. Nézzétek például ezt a szemet gyönyörködtető levest az avokádós pirítóssal:

Napközben sokszor adódik úgy, hogy a városban járva találkozok a barátnőimmel. Ilyenkor kávét iszom, és általában valami édességgel lepem meg magamat mellé.  🙂

2 fotó megtekintése

Vacsorára rendszerint a könnyed ételeket, salátákat, leveseket preferálom,– a képen például egy quinoás verziót láthattok – de az is megesik, hogy egy hamburgerrel intek búcsút a napnak.